Preventief medisch onderzoek Hoofddorp

PMO-Nederland introduceert met trots zijn state-of-the-art Preventief Medisch Onderzoek (PMO) diensten in Hoofddorp, speciaal ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het proactief identificeren en aanpakken van gezondheidsrisico's onder werknemers. In een tijd waarin de gezondheid op de werkvloer steeds meer prioriteit krijgt, biedt onze aanpak een holistische oplossing die verder gaat dan traditionele methoden.Onze uitgebreide aanpak omvat niet alleen gedetailleerde gezondheidsenquêtes die inzicht geven in de algemene gezondheidstoestand van uw personeel, maar ook accurate vaststellingen van essentiële gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk en cholesterolniveaus. Deze worden aangevuld met volledige lichaamsmassaindex-beoordelingen, die nauwkeurig zijn toegesneden op de specifieke behoeften van werkgevers in Hoofddorp. Deze combinatie van diensten zorgt ervoor dat we een compleet beeld krijgen van de gezondheid van uw werknemers, waardoor we gerichte adviezen en interventies kunnen aanbieden.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Hoofddorp

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Verhoog productiviteit in Hoofddorp met PMO-Nederland

PMO-Nederland zet zich in Hoofddorp in voor het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van werknemers met onze speciaal afgestemde gezondheidsanalyses. Deze dienst, ontworpen voor alle partijen binnen de organisatie, biedt belangrijke gezondheidstests die de levensstijl van uw medewerkers verbeteren, leidend tot een betere werksfeer en verhoogde productiviteit. Visualiseer een werkomgeving in Hoofddorp waar gezondheid centraal staat, resulterend in een boost in betrokkenheid en motivatie. Ons professionele team bezoekt Hoofddorp om PMO's uit te voeren, met een focus op grondige analyse en persoonlijke feedback. We garanderen transparante communicatie met werkgevers, zodat u altijd op de hoogte bent van de gezondheid van uw team. Onze ambitie is het bevorderen van een gezondere werkomgeving door onze toegankelijke en doeltreffende gezondheidsevaluaties.

Voordelen van ons PMO in Hoofddorp:

  • Stressreductie: Onze PMO-programma's in Hoofddorp zijn gericht op het verminderen van stress en het bevorderen van mentale gezondheid, essentieel voor een productieve werkomgeving.
  • Individuele aandacht: Wij zorgen ervoor dat iedere medewerker zich gewaardeerd en gezien voelt.
  • Flexibele planning: Onze diensten in Hoofddorp zijn flexibel gepland om minimale verstoring van de werkzaamheden te garanderen, waardoor werknemers gemakkelijk toegang hebben tot gezondheidsonderzoeken zonder hun werk te onderbreken.
  • Gericht op verbetering: Onze diensten zijn gefocust op significante verbeteringen in de gezondheid en het welzijn van uw personeel.


Opteer voor een gezondere werkplek in Hoofddorp. Neem contact op voor een persoonlijk PMO en draag bij aan een gezonder, vrolijker en productiever team.


Preventief medisch onderzoek Hoofddorp
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!