Preventief medisch onderzoek Hoek van Holland

Preventief medisch onderzoek Hoek van Holland - Prioriteer Welzijn in Uw Bedrijfscultuur. PMO-Nederland heeft haar expertise nu uitgebreid naar Hoek van Holland met baanbrekende PMO-services, speciaal aangepast aan de unieke eisen van bedrijven in deze regio. Onze holistische benadering omvat uitgebreide welzijnsenquêtes, zorgvuldige beoordeling van vitale gezondheidsindicatoren zoals hartslag en glucosegehalte, en nauwkeurige Body Mass Index-evaluaties, die specifiek zijn ontworpen voor werkgevers in Hoek van Holland. Bovendien bieden we diverse extra gezondheidstesten aan. Deze grondige welzijnsevaluaties zijn gericht op het ondersteunen van ondernemers bij het bevorderen van de gezondheid en het algemene welzijn van hun medewerkers, met als doel een energiekere werkomgeving en een verhoogd niveau van algemeen welzijn te realiseren.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Hoek van Holland

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Verhoog de gezondheidsnormen op uw werkplek in Hoek van Holland met onze innovatieve PMO-diensten!

PMO-Nederland introduceert nu in Hoek van Holland op maat ontworpen gezondheidsanalyses, specifiek gericht op het verhogen van de gezondheid en het welbevinden van uw werknemers. Deze service, die zowel voor werkgevers als werknemers bedoeld is, omvat cruciale gezondheidscontroles die een gunstige impact hebben op de levensstijl van uw medewerkers. Dit leidt tot een verbeterde werksfeer en verhoogde productiviteit. Beeldt u zich een werkomgeving in waarin de gezondheid van elke werknemer de hoogste prioriteit heeft, resulterend in meer betrokkenheid en motivatie. Ons deskundige team bezoekt Hoek van Holland om deze PMO's zorgvuldig uit te voeren, met een focus op gedetailleerde analyse en zorgzame feedback voor uw personeel. Wij garanderen een transparante communicatie met de werkgever, zodat u volledig op de hoogte bent van de gezondheidstoestand van uw team en mogelijke vervolgstappen. Ons doel is het bevorderen van een gezondere werkomgeving in Hoek van Holland door middel van toegankelijke en effectieve gezondheidsbeoordelingen.

Voordelen van ons PMO in Hoek van Holland:
  • Regionale vakkennis: Ons deskundige team bezit uitgebreide inzichten in de specifieke gezondheidsvraagstukken en mogelijkheden in Hoek van Holland.
  • Individuele zorgzaamheid: We verzekeren dat iedere werknemer zich gewaardeerd en begrepen voelt.
  • Inzet voor welzijnsverbetering: Onze dienstverlening is nauwkeurig afgestemd om wezenlijke verbeteringen te realiseren in zowel het fysieke als mentale welbevinden van uw medewerkers.

Maak de overstap naar een gezondere werkplekcultuur in Hoek van Holland. Neem contact op voor een op maat gemaakt PMO en draag bij aan een gezonder, blijer en productiever personeelsbestand.
Preventief medisch onderzoek Hoek van Holland
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!