Preventief medisch onderzoek Hillegom

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Hillegom -PMO-Nederland is toegewijd aan het verbeteren van werknemersgezondheid en -welzijn via ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Deze service is essentieel voor het realiseren van een vitaler team. Het proces start met een diepgaande gezondheidsvragenlijst, waarna we overgaan tot het nauwkeurig analyseren van cruciale gezondheidsindicatoren, waaronder bloeddruk, cholesterol, en BMI. Onze strategie is samengesteld om gezondheidsrisico's bij personeel tijdig te identificeren. Onze dienstverlening, inclusief specifieke aanvullende onderzoeken, is perfect af te stemmen op de behoeften van uw bedrijf. Door prioriteit te geven aan de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers, streven we naar een positievere werkomgeving, leidend tot een toename in werknemerstevredenheid en productiviteit.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Hillegom

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Directe feedback over gezondheid en werkomgeving.

Arbowet

Onze PMO's voldoen aan Arbowet artikel 18, waarborgen wetgeving.

Meten is weten

Inzicht in ziekteverzuim; onze PMO's verminderen verzuim.

Stimuleer een gezonde werkplek in Hillegom met onze PMO diensten

In Hillegom zetten we ons volledig in voor het welzijn en de gezondheid van werknemers, die we zien als de sleutel tot het succes van iedere onderneming. Wij zijn er trots op om Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) aan te bieden, die wij gemakkelijk ter plaatse bij uw bedrijf kunnen uitvoeren. Deze service is met aandacht ontwikkeld om zowel werkgevers als werknemers essentiële gezondheidsevaluaties te bieden. Deze evaluaties stimuleren een gezondere levensstijl, verbeteren de sfeer op de werkvloer en verhogen de algehele productiviteit. Stel u een werkplek voor waar elke medewerker zich gewaardeerd en energiek voelt, met gezondheid als een centraal thema. Deze erkenning is cruciaal voor het versterken van toewijding en motivatie. Onze expertise ligt in de nauwkeurige uitvoering van medische controles en de gedetailleerde rapportage van bevindingen. Daarnaast zorgen we voor transparante en efficiënte communicatie met u, de werkgever, om u continu te informeren over de gezondheidsstatus van uw werknemers en de benodigde vervolgacties.

Voordelen van een PMO:

  • Groei in zelfvertrouwen: Gezondheidsondersteuning verbetert het zelfbeeld van werknemers.
  • Toename in werkplezier: Een focus op gezondheid en welzijn draagt bij aan een positievere werkomgeving, waardoor werknemers meer voldoening uit hun werk halen en gemotiveerder zijn.
  • Minder stressklachten: Gezondheidsprogramma's verlagen het niveau van werkstress.

Focus op verbeterde bedrijfsgezondheid. Neem direct contact op voor een persoonlijk samengesteld PMO en werk met ons samen aan een team dat meer energie heeft, blijer is en beter kan focussen.

Preventief medisch onderzoek Hillegom
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!