Preventief medisch onderzoek Hillegersberg

PMO-Nederland lanceert nu in Hillegersberg speciaal aangepaste gezondheidsanalyses, met de focus op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van uw personeel. Deze service, bedoeld voor zowel werkgevers als werknemers, bestaat uit essentiële gezondheidstests die een positieve invloed hebben op de levensstijl van uw medewerkers, wat bijdraagt aan een verbeterde werksfeer en hogere productiviteit. Stelt u zich een werkplek voor waar de gezondheid van iedere werknemer voorop staat, resulterend in verhoogde betrokkenheid en motivatie. Ons ervaren team zal naar Hillegersberg afreizen om deze PMO's (Preventief Medisch Onderzoek) met precisie uit te voeren, met een nadruk op grondige analyse en gedetailleerde feedback voor uw personeel. We zorgen voor heldere communicatie met de werkgever, zodat u volledig op de hoogte bent van de gezondheidstoestand van uw team en eventuele vervolgstappen. Ons doel is het creëren van een gezondere werkomgeving in Hillegersberg door effectieve en toegankelijke gezondheidsevaluaties aan te bieden.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Hillegersberg

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Verhoog de gezondheidsnormen op uw werkplek in Hillegersberg met onze geavanceerde PMO-diensten.

PMO-Nederland introduceert in Hillegersberg speciaal op maat gemaakte gezondheidsanalyses, gericht op het verhogen van de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers. Deze dienst, ontwikkeld voor zowel werkgevers als werknemers, omvat essentiële gezondheidstests die bijdragen aan een gezondere levensstijl voor uw personeel, wat leidt tot een betere werksfeer en hogere productiviteit. Stel u een werkomgeving voor waar de gezondheid van elke medewerker centraal staat, resulterend in verhoogde betrokkenheid en motivatie. Ons professionele team zal Hillegersberg bezoeken om deze PMO's (Preventief Medisch Onderzoek) nauwkeurig uit te voeren, met de nadruk op grondige analyse en gedetailleerde feedback voor uw personeel. We zorgen voor duidelijke communicatie met de werkgever, zodat u volledig geïnformeerd bent over de gezondheidstoestand van uw team en de benodigde vervolgstappen. Ons streven is het creëren van een gezondere werkomgeving in Hillegersberg middels toegankelijke en effectieve gezondheidsevaluaties.


Voordelen van ons PMO in Hillegersberg:
  • Regionale deskundigheid: Onze specialisten beschikken over uitgebreide kennis betreffende de specifieke gezondheidsuitdagingen en mogelijkheden in Hillegersberg.
  • Persoonlijke aandacht: Wij zijn toegewijd aan het waarborgen dat iedere werknemer zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt
  • Focus op positieve groei: Onze diensten zijn nauwkeurig ontworpen om substantiële verbeteringen te realiseren in zowel de gezondheid als het welzijn van uw team in Hillegersberg.

Zet de stap naar een gezondere bedrijfscultuur in Hillegersberg. Neem contact op voor een op maat gemaakt PMO en draag bij aan een gezonder, gelukkiger en productiever personeelsteam.

Preventief medisch onderzoek Hillegersberg
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!