Preventief medisch onderzoek Helmond

PMO-Nederland introduceert in Helmond nu op maat gemaakte gezondheidsbeoordelingen, gericht op het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van uw werknemers. Deze dienst, ontwikkeld voor zowel werkgevers als werknemers, omvat vitale gezondheidsonderzoeken die een gunstige invloed uitoefenen op de levenswijze van uw medewerkers, wat leidt tot een positievere werkomgeving en verhoogde productiviteit. Visualiseer een werkomgeving in Helmond waar de gezondheid van elk personeelslid een topprioriteit is, wat resulteert in meer engagement en motivatie. Ons deskundige team reist af naar Helmond om deze PMO's (Preventief Medisch Onderzoek) zorgvuldig uit te voeren, met focus op uitvoerige analyse en uitgebreide feedback voor uw personeel. Wij garanderen duidelijke communicatie met de werkgever, zodat u volledig geïnformeerd bent over de gezondheidsstatus van uw team en de benodigde vervolgstappen. Het is ons streven om in Helmond een gezondere werkomgeving te creëren door middel van doeltreffende en toegankelijke gezondheidsevaluaties.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Helmond

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Ontwikkel een gezondere werkomgeving in Helmond met onze professionele PMO-diensten.

PMO-Nederland onthult in Helmond op maat gemaakte gezondheidsanalyses, specifiek ontworpen om de gezondheid en het welzijn van uw werknemers te bevorderen. Deze service, afgestemd op zowel werkgevers als werknemers, bestaat uit cruciale gezondheidstests die een positieve impact hebben op de levenswijze van uw personeel, en draagt daarmee bij aan een verbeterde werkomgeving en verhoogde productiviteit. Visualiseer een werkplek in Helmond waar de gezondheid van elke medewerker een belangrijke prioriteit is, wat resulteert in meer betrokkenheid en motivatie. Ons deskundige team begeeft zich naar Helmond om deze PMO's (Preventief Medisch Onderzoek) zorgvuldig te realiseren, met focus op uitgebreide analyse en uitvoerige feedback voor uw werknemers. Wij verzekeren transparante communicatie met de werkgever, zodat u volledig op de hoogte bent van de gezondheidsstatus van uw personeel en eventuele vervolgacties. Het is onze missie om een gezondere werkomgeving in Helmond te bevorderen door middel van effectieve en toegankelijke gezondheidsonderzoeken.


Voordelen van ons PMO in Helmond:
  • Regionale deskundigheid: Onze specialisten beschikken over uitgebreide kennis betreffende de specifieke gezondheidsuitdagingen en mogelijkheden in Helmond.
  • Persoonlijke aandacht: Wij zijn toegewijd aan het waarborgen dat iedere werknemer zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt
  • Focus op positieve groei: Onze diensten zijn nauwkeurig ontworpen om substantiële verbeteringen te realiseren in zowel de gezondheid als het welzijn van uw team in Helmond.

Zet de stap naar een gezondere bedrijfscultuur in Helmond. Neem contact op voor een op maat gemaakt PMO en draag bij aan een beter in hun vel zittend, enthousiaster en efficiënter team.

Preventief medisch onderzoek Helmond
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!