Preventief medisch onderzoek Heeze

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Heeze - PMO-Nederland focust zich op het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van werknemers door het aanbieden van Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Deze onmisbare service heeft als doel een energieker team op de werkvloer te creëren. Het traject start met een uitgebreide gezondheidsanalyse, gevolgd door een gedetailleerde beoordeling van belangrijke gezondheidsfactoren zoals bloeddruk, cholesterolgehalte en de Body Mass Index (BMI). Ons doel is om potentiele gezondheidsrisico's bij werknemers tijdig te identificeren. Onze aanbieding, inclusief opties voor aanvullende specifieke tests, is volledig te customizen om perfect aan te sluiten bij de specifieke eisen van uw onderneming. Met onze aandacht gericht op de gezondheid en het welzijn van uw personeel, streven we naar het scheppen van een meer positieve werkomgeving, wat leidt tot een toename in tevredenheid onder werknemers.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Preventief medisch onderzoek Heeze

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Directe evaluatie van gezondheidsniveau en werkomgeving.

Arbowet

Onze PMO-dienstverlening sluit aan bij artikel 18 van de Arbowet voor gegarandeerde wetsnaleving.

Meten is weten

Verlaag ziekteverzuim door het analyseren van verzuimtrends met onze PMO's.

Zet in op duurzame werknemersgezondheid in Heeze met PMO

In Heeze leggen we onze volledige focus op de gezondheid en het welbevinden van onze medewerkers, vitale aspecten voor het succes van iedere onderneming. Het is met trots dat we onze Preventief Medisch Onderzoek (PMO) presenteren, die wij moeiteloos bij u ter plaatse kunnen uitvoeren. Deze dienst is met uiterste precisie samengesteld om zowel werkgevers als werknemers te voorzien van cruciale gezondheidschecks. Dergelijke controles bevorderen niet alleen een gezondere levenswijze, maar leiden eveneens tot een meer positieve werkomgeving en verbeterde werkprestaties. Visualiseer een werkplek waar iedere medewerker zich erkend en gezond voelt, met gezondheid als een prioriteit. Dit gevoel van erkenning speelt een sleutelrol in het versterken van engagement en motivatie. Onze expertise wordt weerspiegeld in het zorgvuldig uitvoeren van deze onderzoeken en het gedetailleerd rapporteren van de uitkomsten. Bovendien bieden we duidelijke en effectieve communicatie naar u als werkgever, zodat u continu geïnformeerd bent over de gezondheidstoestand van uw personeel en advies krijgt over vereiste vervolgmaatregelen.

Voordelen van een PMO

  • Meer energie: PMO's verhogen energie, verbeteren uithoudingsvermogen voor werkprestaties.
  • Betere concentratie: Gezondheid bevordert focus, essentieel voor productiviteit.
  • Creativiteitstoename: Gezonde werknemers zijn creatiever, stimuleren innovatie

Richt uw aandacht op verbetering van de gezondheid binnen uw onderneming. Neem meteen actie voor een aangepast PMO en bevorder samen met ons een werkomgeving met meer vitaliteit en blijdschap.

Preventief medisch onderzoek Heeze
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!