Preventief medisch onderzoek Heerlen

Preventief medisch onderzoek Heerlen - Gezondheidsbewustzijn als speerpunt op de werkvloer. In Heerlen introduceert PMO-Nederland innovatieve PMO-oplossingen, speciaal ontworpen om ondernemingen te begeleiden in het proactief identificeren van gezondheidsrisico's bij medewerkers. Onze uitgebreide aanpak omvat gedetailleerde gezondheidsenquêtes, accurate vaststellingen van essentiële gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk en cholesterolniveaus, en volledige lichaamsmassaindex-beoordelingen, toegesneden op de specifieke behoeften van werkgevers uit Heerlen. Additionele testopties zijn eveneens beschikbaar. Deze zorgvuldig samengestelde gezondheidsonderzoeken zijn erop gericht om werkgevers te ondersteunen in het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van hun personeel, met als einddoel een gezondere werkomgeving en een verbeterde algehele gezondheidstoestand.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Heerlen

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Versterk de gezondheid op uw werkplek in Heerlen met ons PMO.

PMO-Nederland biedt in Heerlen speciaal ontworpen gezondheidsevaluaties aan, gericht op het verbeteren van de gezondheid en het algemeen welzijn van werknemers. Deze dienst, bestemd voor zowel werkgevers als werknemers, bevat essentiële gezondheidscontroles die niet alleen de levenswijze van uw team verbeteren, maar ook een positieve impact hebben op de werkomgeving en de productiviteit. Stel u een werkomgeving voor in Heerlen waar de gezondheid van iedere medewerker een hoofdprioriteit is, wat leidt tot meer betrokkenheid en motivatie. Ons ervaren team zal naar Heerlen afreizen om deze PMO's (Preventief Medisch Onderzoek) nauwgezet uit te voeren, met een focus op grondige analyse en meelevende feedback gericht op uw personeel. Wij garanderen heldere communicatie met werkgevers, zodat u volledig op de hoogte blijft van de gezondheidstoestand van uw werknemers en de vereiste vervolgacties. Onze missie is het bevorderen van een gezondere werkomgeving in Heerlen door middel van toegankelijke en effectieve gezondheidschecks.

Voordelen van ons PMO in Heerlen:

  • Lokale inzichten: Ons team kent de bijzondere uitdagingen en kansen in Heerlen.
  • Individuele aandacht: Wij zorgen ervoor dat iedere medewerker zich gewaardeerd en gezien voelt.
  • Gericht op verbetering: Onze diensten zijn gefocust op significante verbeteringen in de gezondheid en het welzijn van uw personeel.

Opteer voor een gezondere werkplek in Heerlen. Neem contact op voor een persoonlijk PMO en draag bij aan een gezonder, vrolijker en productiever team.Preventief medisch onderzoek Heerlen
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!