Preventief medisch onderzoek Heerenveen

Preventief medisch onderzoek (PMO) Heerenveen - Prioriteit geven aan gezondheid op de werkplek. PMO-Nederland brengt naar Heerenveen innovatieve PMO-services, ontwikkeld om bedrijven te ondersteunen in de vroege identificatie van gezondheidsrisico's onder werknemers. Ons uitgebreide programma bevat gedetailleerde gezondheidsonderzoeken, nauwkeurige bepalingen van kritieke gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk en cholesterol, en integrale BMI-evaluaties, speciaal afgestemd op de behoeften van ondernemers in Heerenveen. Daarnaast stellen we extra testopties beschikbaar. Deze grondige gezondheidsbeoordelingen zijn met zorg samengesteld om werkgevers bij te staan in het bevorderen van het welzijn en de gezondheid van hun team, met het uiteindelijke doel om een gezonder werkklimaat en een hoger algemeen welzijnsniveau te bereiken.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Heerenveen

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Zorg voor een gezondere werkplek in Heerenveen met ons PMO.


PMO-Nederland lanceert in Heerenveen op maat gemaakte gezondheidsonderzoeken, bedoeld om het welzijn en de gezondheid van werknemers te versterken. Deze dienst, beschikbaar voor zowel werkgevers als werknemers, bestaat uit essentiële gezondheidstests die de levenskwaliteit van uw teamleden niet alleen verbeteren, maar ook positief bijdragen aan de werksfeer en de productiviteit. Stel u voor: een werkomgeving in Heerenveen waar het welzijn van elke werknemer prioritair is, wat leidt tot verhoogde betrokkenheid en motivatie. Ons professionele team bezoekt Heerenveen om deze preventieve medische onderzoeken (PMO) met aandacht en precisie uit te voeren, met een focus op uitgebreide analyses en persoonlijke feedback voor uw medewerkers. We zorgen voor duidelijke communicatie met de werkgever, zodat u altijd op de hoogte bent van de gezondheidssituatie van uw team en de nodige stappen die ondernomen moeten worden. Het is ons doel om bij te dragen aan een gezondere werkomgeving in Heerenveen door onze gemakkelijk toegankelijke en effectieve gezondheidsbeoordelingen.


Voordelen van ons PMO in Heerenveen:


  • Lokale Expertise: Onze experts bezitten diepgaand inzicht in de unieke gezondheidsrisico's en mogelijkheden binnen Heerenveen.
  • Persoonsgerichte Benadering: We zorgen ervoor dat elke werknemer zich erkend en gewaardeerd voelt.
  • Resultaatgerichte Service: Onze dienstverlening is gericht op het realiseren van concrete verbeteringen in de gezondheid en het algemene welzijn van uw team.

Begin nu met het bevorderen van een gezondere werkomgeving in Heerenveen. Laat ons een op maat gemaakt PMO ontwikkelen dat perfect aansluit bij uw specifieke wensen, en werk samen aan een gezonder, blijer en productiever team.

Preventief medisch onderzoek Heerenveen
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!