Preventief medisch onderzoek Heerde

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Heerde - PMO-Nederland zet zich in voor het verbeteren van werknemersgezondheid door ons aanbod van Preventieve Medische Onderzoeken (PMO). Deze dienst is cruciaal voor het ontwikkelen van een gezonder personeelsbestand. We beginnen met een uitgebreide gezondheidsenquête, gevolgd door gedetailleerde beoordelingen van essentiële gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk, cholesterol, en BMI. Onze aanpak is zorgvuldig ontworpen om vroegtijdig gezondheidsrisico's bij werknemers te identificeren. We bieden een aanpasbare service aan, inclusief de mogelijkheid voor aanvullende tests, afgestemd op de unieke vereisten van uw onderneming. Door prioriteit te geven aan de gezondheid en het welzijn van uw team, werken we samen aan het verbeteren van de werksfeer, wat resulteert in verhoogde productiviteit en grotere werknemerstevredenheid.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Preventief medisch onderzoek Heerde

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Krijg meteen duidelijkheid over gezondheid, werksfeer en welzijn van uw personeel.

Arbowet

Onze PMO-service voldoet aan Arbowet artikel 18 voor regelmatige checks, waarborgend dat u aan de wet voldoet.

Meten is weten

Ontdek ziekteverzuim trends binnen uw bedrijf; onze PMO's helpen verzuim te verlagen.

Stimuleer een gezondere werkomgeving in Heerde met onze PMO diensten

Onze missie is de gezondheid en het welzijn van werknemers te bevorderen, essentieel voor het floreren van elke onderneming. We zijn er trots op geavanceerde Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) aan te bieden, die we rechtstreeks naar uw Voorhout-locatie brengen. Deze dienst is zorgvuldig samengesteld om werkgevers en werknemers te ondersteunen met fundamentele gezondheidscontroles. Deze controles moedigen niet alleen aan tot een gezondere lifestyle, maar dragen tevens bij aan een betere werksfeer en hogere productiviteit. Beeld u een werkplek in waar elke werknemer zich erkend en vitaal voelt, met een centrale plaats voor gezondheidsbewustzijn. Zo'n cultuur versterkt de inzet en motivatie aanzienlijk. Ons gespecialiseerde team reist naar Voorhout om PMO's met uiterste zorgvuldigheid en precisie te verrichten. We onderscheiden ons door de gedetailleerde uitvoering van de onderzoeken en onze empathische manier van communiceren over de resultaten. Verder zorgen we voor duidelijke en doeltreffende communicatie met u, de werkgever, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de gezondheid van uw werknemers en welke stappen vervolgens ondernomen kunnen worden.

Voordelen van een PMO:

  • Verlaging van gezondheidszorgkosten: Door preventieve maatregelen kunnen toekomstige gezondheidszorgkosten voor zowel werknemers als werkgevers aanzienlijk worden verlaagd.
  • Verbetering van teamdynamiek: Gezonde werknemers werken effectiever samen, wat resulteert in een sterkere teamgeest en verbeterde samenwerking.
  • Verhoging van de algehele tevredenheid: Gezonde werkomgevingen leiden tot een grotere algehele tevredenheid onder werknemers, wat de loyaliteit en het behoud van personeel bevordert.


Zet in op betere gezondheid voor uw bedrijf. Maak vandaag nog een afspraak voor een op maat gemaakte PMO en bouw met onze hulp aan een team dat vitaler, tevredener en geconcentreerder is.

Preventief medisch onderzoek Heerde
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!