Preventief medisch onderzoek Heemstede

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Heemstede - PMO-Nederland introduceert vernieuwde PMO-diensten, bedoeld om bedrijven te helpen vroegtijdige gezondheidsrisico's bij werknemers te herkennen. We bieden uitvoerige gezondheidsonderzoeken aan, inclusief precieze bloeddruk- en cholesterolmetingen, evenals BMI-analyses, op maat gemaakt voor werkgevers. Met aanvullende testmogelijkheden mikken we op het ondersteunen van werkgevers om de gezondheid en het welzijn van werknemers te verhogen, met het oog op een energiekere werkomgeving en verbetering van het welzijn in het algemeen.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Heemstede

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Onderzoekt onmiddellijk de dynamiek en het energiegevoel van uw teamleden.

Arbowet

We garanderen naleving van de eisen gesteld in artikel 18 van de Arbowet, betrekking hebbend op PMO's.

Meten is weten

Versterkt het welzijn van personeel door analyse van ziekteduur en verzuimstatistieken.

PMO-Nederland verhoogt werknemersgezondheid!

Zoekt u manieren om het welzijn van uw team te boosten? PMO-Nederland levert premium PMO-services, perfect afgestemd op de lokale behoeften. Onze programma's bieden zowel werkgevers als werknemers cruciale gezondheidstests, die niet alleen de levenskwaliteit verbeteren maar ook positief bijdragen aan de werksfeer en productiviteit. Beeld u in: een werkomgeving waar elke werknemer gezondheid als prioriteit heeft, wat leidt tot verhoogde betrokkenheid. Ons team komt naar uw locatie voor nauwkeurige PMO-uitvoeringen en biedt diepgaande analyses en persoonlijke feedback, met heldere communicatie naar u als werkgever.

Waarom kiezen voor ons PMO?
  • Resultaatgerichte interventies: Onze PMO-services zijn ontworpen om concrete verbeteringen te realiseren in de gezondheid en het welzijn van uw team, met duidelijke, meetbare uitkomsten.
  • Preventieve zorg: We leggen de nadruk op preventie, met het doel gezondheidsproblemen vroegtijdig te identificeren en aan te pakken, wat leidt tot een vermindering van het ziekteverzuim en een verhoging van de productiviteit.
  • Doelgerichte service: Onze dienstverlening focust zich op meetbare verbeteringen in zowel de gezondheid als het welzijn van uw medewerkers.

Maak vandaag de keuze voor een verbeterde gezondheid binnen uw organisatie. Informeer naar onze op maat gemaakte PMO's en laten we samenwerken aan het versterken van de gezondheid, het geluk en de productiviteit van uw werknemers.

Preventief medisch onderzoek Heemstede
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!