Preventief medisch onderzoek Heemskerk

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Heemskerk - PMO-Nederland zet zich actief in voor het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van werknemers. Met onze PMO-diensten bieden we cruciale steun aan lokale ondernemingen om gezondheidsrisico's bij werknemers tijdig te ontdekken. Onze aanpak omvat onder andere uitgebreide gezondheidsvragenlijsten, grondige BMI-evaluaties en zijn speciaal afgestemd op de vereisten van werkgevers in Heemskerk. Bovendien bieden we een verscheidenheid aan extra onderzoeksmogelijkheden. Deze vooruitstrevende gezondheidsevaluaties zijn nauwkeurig ontworpen om werkgevers te ondersteunen bij het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van hun teams. Ons streven is om een gezondere werkomgeving te realiseren, ziekteverzuim terug te dringen en medische keuringen direct bij u op locatie aan te bieden, voor het gemak van zowel u als uw werknemers.

Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Heemskerk

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Versterk de gezondheid binnen uw organisatie in Heemskerk met onze PMO-diensten.

Bij PMO-Nederland specialiseren we ons in het leveren van op maat gemaakte gezondheidsonderzoeken in Heemskerk, om het welzijn en de gezondheid van uw werknemers te bevorderen. Deze dienst is bedoeld voor werkgevers en werknemers, biedt cruciale gezondheidschecks die zowel de levensstijl van uw team verbeteren als de werksfeer en productiviteit positief beïnvloeden.
Beeld u een werkomgeving in waar gezondheid centraal staat, leidend tot meer betrokkenheid en motivatie.

Ons deskundige team maakt de reis naar Heemskerk om deze preventieve medische onderzoeken (PMO's) met zorg uit te voeren, met een focus op grondige analyses en empathische feedback aan uw personeel. Wij staan garant voor een open communicatie met de werkgever, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de gezondheidsstatus van uw team en mogelijke vervolgacties. Ons doel is om bij te dragen aan een gezondere werkomgeving in Heemskerk door middel van toegankelijke en effectieve gezondheidsevaluaties.

Voordelen van ons PMO in Heemskerk:

  • Toename van betrokkenheid en samenwerking: Een gezond team is een gelukkig team. Onze PMO-diensten bevorderen een cultuur van gezondheid en welzijn die de teamgeest en samenwerking binnen uw organisatie in Heemskerk versterkt.
  • Verbetering van concentratie: Een gezonde levensstijl, ondersteund door ons PMO, draagt bij aan een betere concentratie en focus bij werknemers. Dit is cruciaal voor het behalen van hoge prestaties en het verminderen van fouten op de werkvloer.
  • Verhoging van de algemene tevredenheid: Werknemers die zich gezond en ondersteund voelen, ervaren een hogere algemene tevredenheid in hun werk en privéleven. Dit draagt bij aan een positieve werksfeer en verhoogt de algemene tevredenheid binnen het bedrijf.

Kies nu voor een gezondere werkomgeving in Heemskerk. Neem contact op voor een persoonlijk afgestemd PMO en bouw samen aan een vitaler, efficiënter en meer ontspannen team.


Preventief medisch onderzoek Heemskerk
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!