Preventief medisch onderzoek Hardinxveld-Giessendam

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Hardinxveld-Giessendam - PMO-Nederland biedt Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) aan om de gezondheid en het welzijn van werknemers te verbeteren. Dit initiatief is cruciaal voor het opbouwen van een gezonder personeelsbestand. Het proces start met een uitgebreide gezondheidsenquête, waarna we doorgaan met de precieze evaluatie van belangrijke gezondheidsindicatoren onder andere bloeddruk, cholesterol en BMI. Onze aanpak is specifiek ontworpen om gezondheidsrisico's bij werknemers vroegtijdig te herkennen en omvat ook de mogelijkheid voor aanvullende tests, afgestemd op de unieke behoeften van uw bedrijf. Door gezondheid en welzijn van uw team te prioriteren, streven we naar een positievere werkomgeving, wat resulteert in verhoogde productiviteit en versterkte tevredenheid onder werknemers.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Hardinxveld-Giessendam

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Grondige evaluatie van gezondheid en werkomstandigheden.

Arbowet

Onze PMO's voldoen aan Arbowet artikel 18, garanderend wettelijke naleving.

Meten is weten

Analyseer verzuimtrends; onze PMO's verlagen effectief ziekteverzuim.

Verrijk de werkomgeving in Hardinxveld-Giessendam met ons PMO-aanbod.

In Hardinxveld-Giessendam leggen we een sterke nadruk op het welzijn en de gezondheid van onze werknemers, essentieel voor het succes van elk bedrijf. We zijn er trots op dat we onze Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) rechtstreeks bij uw bedrijf kunnen leveren. Deze service is zorgvuldig opgezet om zowel werkgevers als werknemers te voorzien van cruciale gezondheidsevaluaties. Deze beoordelingen bevorderen niet alleen een gezonder leven, maar dragen ook bij aan een positievere sfeer op de werkplek en een toename in productiviteit. Visualiseer een werkomgeving waar elke werknemer zich erkend en energiek voelt, waar gezondheid een kernfocus is. Deze vorm van waardering verhoogt de betrokkenheid en motiveert aanzienlijk. Onze expertise uit zich in het zorgvuldig verrichten van medische onderzoeken en het gedetailleerd delen van resultaten. Bovendien bieden we duidelijke en gerichte communicatie met u als werkgever, om u continu geïnformeerd te houden over de gezondheidsstatus van uw team en de volgende stappen die genomen moeten worden.

Voordelen van een PMO:

  • Toename in team samenwerking: Een gezond team bevordert een sfeer van samenwerking en ondersteuning, essentieel voor succesvolle projecten en teamdynamiek.
  • Verminderde lange termijn afwezigheid: Door preventieve gezondheidszorg kunnen chronische ziekten vroegtijdig worden aangepakt, wat leidt tot minder lange termijn afwezigheid.
  • Groei in bedrijfsinnovatie: Een gezond werknemersbestand is creatiever en opener voor innovatie, wat de groei en ontwikkeling van het bedrijf stimuleert.

Streef naar een gezonder bedrijf. Neem onmiddellijk contact op voor een aangepast Preventief Medisch Onderzoek en bouw met ons aan een team dat energieker, blijer en alerter is.

Preventief medisch onderzoek Hardinxveld-Giessendam
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!