Preventief medisch onderzoek Haastrecht

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Haastrecht - PMO-Nederland biedt vernieuwende PMO-services aan, specifiek vervaardigd om organisaties te ondersteunen in het proactief herkennen van gezondheidsrisico's bij werknemers. Onze uitgebreide methodiek omvat gedetailleerde gezondheidsvragenlijsten, exacte metingen van cruciale gezondheidswaarden zoals bloeddruk en cholesterol, en diepgaande Body Mass Index evaluaties, op maat gemaakt voor de behoeften van ondernemers. Extra onderzoeksopties zijn eveneens beschikbaar. Deze zorgvuldig geplande gezondheidsinspecties zijn ontwikkeld om werkgevers te ondersteunen in het verbeteren van de gezondheid en het welbevinden van hun werknemers, met het uiteindelijke doel een gezondere werkomgeving en een verbeterde algemene gezondheid te bewerkstelligen.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Haastrecht

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Snelle analyse van de energieniveaus en sfeer waarin uw team werkt.

Arbowet

Onze services voldoen strikt aan de richtlijnen van artikel 18 van de Arbowet betreffende PMO’s.

Meten is weten

Bevordert een gezonder personeelsbestand door inzicht in ziekteduur en -verzuim.

Realiseer een hoger welzijnsniveau in Haastrecht door onze PMO-programma’s

In Haastrecht leggen we de nadruk op het onderhouden van de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, sleutelfactoren voor het welvaren van iedere onderneming. We zijn enthousiast om onze Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) aan te bieden, die gemakkelijk ter plaatse bij uw bedrijf kunnen worden uitgevoerd. Deze service is nauwgezet ontworpen om zowel werkgevers als werknemers te assisteren met essentiële gezondheidsevaluaties. Deze evaluaties stimuleren niet alleen een gezondere manier van leven, maar leveren ook een bijdrage aan een positievere werkomgeving en bevorderen de productiviteit. Stel u een werksfeer voor waar iedere werknemer zich gewaardeerd en gezond voelt, met gezondheid als een prioriteit. Zo'n erkenning verhoogt duidelijk de inzet en motivatie. Onze expertise ligt in het nauwkeurig uitvoeren van de onderzoeken en het nauwgezet overbrengen van de bevindingen. Daarnaast bieden we heldere en doeltreffende communicatie met u, de werkgever, om ervoor te zorgen dat u steeds goed geïnformeerd bent over de gezondheidsstatus van uw werknemers en de nodige vervolgacties.

Voordelen van ons PMO:

  • Mentale gezondheidsondersteuning: Onze diensten omvatten programma's gericht op het verbeteren van de mentale gezondheid en het verminderen van werkstress.
  • Voedingsadviezen en -plannen: Wij bieden begeleiding op het gebied van voeding om gezond eten op de werkvloer te bevorderen.
  • Persoonlijke ontwikkelingsplannen: Voor elke medewerker stellen we een individueel plan op dat niet alleen de gezondheid, maar ook persoonlijke en professionele groei ondersteunt.

Verhoog de gezondheid op uw werkplek. Bespreek ons aangepaste PMO en werk samen aan het verbeteren van het welzijn, de tevredenheid en de productiviteit van uw werknemers.

Preventief medisch onderzoek Haastrecht
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!