Preventief medisch onderzoek Gouda

PMO - Gouda is nu actief om bedrijven te ondersteunen bij het verbeteren van de gezondheid op de werkvloer. PMO-Nederland biedt hoogwaardige Preventief Medisch Onderzoek (PMO) diensten aan, direct op uw bedrijfslocatie in Gouda. Deze service omvat essentiële gezondheidscontroles voor zowel werkgevers als werknemers, met als doel een gezondere levensstijl, een positievere werkomgeving, en een verhoging van de productiviteit te stimuleren. Het duidelijk prioriteren van de gezondheid van werknemers versterkt hun gevoel van waardering.Ons team van deskundige professionals bezoekt Gouda om deze PMO's zorgvuldig uit te voeren. Ze zijn specifiek opgeleid om de onderzoeken nauwkeurig te doen en de bevindingen op een duidelijke en begripvolle manier met werknemers te delen. Daarnaast zorgen we voor heldere communicatie met werkgevers, zodat zij volledig op de hoogte zijn van de resultaten van het PMO en, indien nodig, passende acties kunnen ondernemen. Ons doel in Gouda is het verbeteren van de gezondheid op de werkplek door toegankelijke en efficiënte gezondheidscontroles aan te bieden.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Gouda

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Gezondheid en productiviteit versterken met PMO in Gouda

Het uitvoeren van een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) in Gouda biedt voordelen voor zowel werknemers als werkgevers. Werknemers krijgen de kans om vroegtijdig op de hoogte te zijn van eventuele gezondheidsrisico's, waardoor ze tijdig stappen kunnen ondernemen om hun gezondheid te verbeteren. Voor werkgevers betekent dit een team van gezondere, meer productieve medewerkers die minder vaak uitvallen door ziekte. Bovendien helpt het bedrijven te voldoen aan wettelijke verplichtingen betreffende de gezondheid en veiligheid op de werkvloer. Gevestigd in Gouda en geïnteresseerd in een PMO? PMO Nederland staat klaar om u te informeren over de mogelijkheden en de investering die het vergt. Het is een kleine prijs voor het welzijn en de veiligheid van uw werknemers, wat op lange termijn alleen maar voordelen biedt.

Voordelen van ons PMO in Gouda:

  1. Verbeterde werknemerstevredenheid: Een PMO laat zien dat u investeert in de gezondheid van uw werknemers, wat hun tevredenheid en loyaliteit aan het bedrijf verhoogt.
  2. Risicobeheersing: Door gezondheidsrisico's vroegtijdig te identificeren, kunnen specifieke preventieprogramma's worden ontwikkeld, wat de algehele risico's voor de gezondheid op de werkvloer vermindert.
  3. Duurzame inzetbaarheid: Gezonde werknemers zijn langer inzetbaar. Een PMO draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van uw personeel door gezondheidsproblemen vroegtijdig aan te pakken.
  4. Positief bedrijfsimago: Een bedrijf dat investeert in de gezondheid van zijn werknemers straalt een positief imago uit naar zowel huidige als potentiële werknemers, alsook naar klanten en partners.

Door te kiezen voor een PMO in Gouda met PMO Nederland, zet u een belangrijke stap naar een gezondere en productievere toekomst voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Preventief medisch onderzoek Gouda
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

No items found.

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!