Preventief medisch onderzoek Gorinchem

Preventief medisch onderzoek Gorinchem wordt nu aangeboden door PMO-Nederland, waarbij we geavanceerde PMO-diensten leveren aan lokale bedrijven om gezondheidsrisico's bij werknemers tijdig te identificeren. Onze diepgaande aanpak bestaat uit een gedetailleerde gezondheidsvragenlijst, nauwkeurige bloeddruk- en cholesterolmetingen, en BMI-evaluaties, allemaal aangepast aan de unieke eisen van werkgevers in Gorinchem. We bieden ook de optie voor aanvullende tests, afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf. Deze PMO-service is ontworpen met het oog op het ondersteunen van werkgevers in het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van hun personeel. Het uiteindelijke doel is het creëren van een gezondere werkomgeving en het bevorderen van het algehele welzijn van werknemers in Gorinchem.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Gorinchem

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Gorinchem werkt gezonder met onze PMO services

Bij PMO-Nederland zijn we er trots op nu ook in Gorinchem hoogwaardige PMO-diensten aan te bieden, direct op de locatie van uw bedrijf. Onze service is ontworpen om zowel werkgevers als werknemers te voorzien van essentiële gezondheidschecks. Deze onderzoeken bevorderen niet alleen een gezondere levensstijl onder uw personeel, maar hebben ook een positieve invloed op de werksfeer en productiviteit. Door gezondheid als een prioriteit te stellen, ervaren werknemers een groter gevoel van waardering.

Ons team van deskundige professionals reist naar Gorinchem om deze PMO's met de grootste zorg uit te voeren. Ze presenteren de resultaten op een heldere en begripvolle wijze aan de werknemers en zorgen voor een effectieve communicatie met de werkgevers, zodat deze volledig op de hoogte zijn van de gezondheidsstatus van hun team en de nodige vervolgstappen kunnen overwegen.

Voordelen van ons PMO in Gorinchem:

  1. Verlaging van het ziekteverzuim: Preventieve gezondheidszorg leidt tot minder ziekteverzuim en bespaart kosten op lange termijn.
  2. Versterking van het teamgevoel: Gezamenlijke gezondheidsinitiatieven versterken de band tussen collega's en verbeteren de teamdynamiek.

Door te kiezen voor een PMO in Gorinchem met PMO-Nederland, neemt u een belangrijke stap naar een gezonder, productiever team. Investeer vandaag nog in het welzijn van uw werknemers en leg de basis voor een succesvolle toekomst van uw onderneming.

Preventief medisch onderzoek Gorinchem
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!