Preventief medisch onderzoek Geldrop

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Geldrop - PMO-Nederland zet zich volledig in voor het welzijn van werknemers. Door onze geavanceerde PMO-diensten bieden we ondersteuning aan bedrijven om gezondheidsrisico's bij hun personeel vroegtijdig te identificeren. Onze holistische aanpak omvat grondige gezondheidsvragenlijsten, nauwkeurige metingen van bloeddruk en cholesterol, en uitgebreide BMI-analyses, allemaal op maat gemaakt voor de specifieke behoeften van werkgevers. Bovendien introduceren we een reeks aanvullende onderzoeksmogelijkheden. Deze proactieve gezondheidsbeoordelingen zijn met zorg samengesteld om werkgevers bij te staan in het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van hun teamleden. We richten ons op het creëren van een gezondere werkomgeving, het reduceren van ziekteverzuim en het faciliteren van een soort medische keuring direct bij u op locatie, voor uw gemak en dat van uw team.

Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Geldrop

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Ga voor een gezonder werkplek in Geldrop met ons PMO.

PMO-Nederland levert in Geldrop op maat gemaakte gezondheidsonderzoeken, gericht op het verbeteren van het welzijn en de gezondheid van werknemers. Deze dienstverlening, bedoeld voor zowel werkgevers als werknemers, bestaat uit cruciale gezondheidschecks die niet alleen de levensstijl van uw team ten goede komen, maar ook positief bijdragen aan de werksfeer en de productiviteit. Beeld u in: een werkomgeving waar de gezondheid van iedere medewerker voorop staat, leidend tot meer motivatie. Ons deskundige team bezoekt uw locatie om deze PMO's zorgvuldig te verrichten, met nadruk op diepgaande analyses en empathische feedback voor uw personeel. Wij zorgen voor transparante communicatie met de werkgever, zodat u te allen tijde goed geïnformeerd bent over de gezondheidstoestand van uw team en eventuele vervolgstappen. Het is onze doelstelling om bij te dragen aan een gezondere werkomgeving door middel van toegankelijke en effectieve gezondheidsevaluaties.

Voordelen van ons PMO:

  • Verbeterde productiviteit: Door de gezondheid en het welzijn van werknemers te verbeteren, kunnen zij efficiënter en effectiever werken. Onze PMO-diensten zijn ontworpen om de algehele productiviteit van uw team te verhogen.
  • Risicobeheersing: Onze PMO-diensten helpen bij het identificeren en beheersen van gezondheidsrisico's voordat ze uitgroeien tot serieuze problemen, waardoor de risico's voor zowel werknemer als werkgever worden geminimaliseerd.
  • Maatwerk en flexibiliteit: Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we flexibele PMO-programma's aan die specifiek zijn aangepast aan de grootte, sector en specifieke behoeften van uw organisatie, waardoor u altijd een oplossing krijgt die bij uw bedrijf past.

Kies nu voor een gezondere werkomgeving in. Neem contact op voor een op maat gemaakt PMO en werk samen aan een fitter, productiever en ontspannener team.


Preventief medisch onderzoek Geldrop
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!