Preventief medisch onderzoek Europoort

Preventief medisch onderzoek Europoort - Focus op Gezondheid in Uw Bedrijfscultuur. PMO-Nederland introduceert nu haar state-of-the-art PMO-diensten in Europoort, perfect aangepast aan de specifieke behoeften van bedrijven in deze regio. Onze alomvattende methode omvat uitvoerige welzijnsenquêtes, gedetailleerde beoordelingen van essentiële gezondheidsindicatoren zoals hartslag en bloedglucosewaarden, evenals accurate Body Mass Index-analyses, die speciaal zijn ontworpen voor bedrijven in Europoort. We bieden ook een reeks aanvullende gezondheidstests. Deze diepgaande gezondheidsbeoordelingen zijn gericht op het assisteren van ondernemers in Europoort bij het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van hun personeel, met als ultiem doel een energiekere werkomgeving en een verhoogd algemeen welzijnsniveau te bereiken.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Preventief medisch onderzoek Europoort

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Versterk de gezondheidsstandaarden op uw werkplek in Europoort met onze geavanceerde PMO-services.

PMO-Nederland introduceert in Europoort een uniek gezondheidsanalyseprogramma dat specifiek gericht is op het verhogen van de gezondheid en het welbevinden van uw personeel. Deze innovatieve dienst, ontworpen voor zowel werkgevers als werknemers, omvat een reeks essentiële gezondheidstests die een positieve invloed hebben op de levensstijl van uw werknemers. Dit draagt bij aan een verbeterde werkomgeving en een hogere productiviteit. Beeldt u zich in: een werkomgeving waar de gezondheid van elke werknemer voorop staat, resulterend in meer betrokkenheid en motivatie. Ons deskundige team zal naar Europoort afreizen om deze PMO's (Preventief Medisch Onderzoek) zorgvuldig uit te voeren, met een focus op diepgaande analyse en zorgvuldige feedback voor uw personeel. Wij garanderen duidelijke communicatie met de werkgever, zodat u volledig geïnformeerd bent over de gezondheidsstatus van uw team en welke vervolgstappen er genomen kunnen worden. Ons doel is het realiseren van een gezondere werkplek in Europoort door middel van toegankelijke en effectieve gezondheidsevaluaties.


Voordelen van ons PMO in Europoort:

  • Streekgebonden expertise: Ons bekwame team bezit grondige inzichten in de welzijnsgeoriënteerde en mogelijkheden binnen Europoort.
  • Toegewijde zorg: Wij zorgen ervoor dat iedere medewerker zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt.
  • Nadruk op constructieve resultaten: Onze dienstverlening is gericht op het realiseren van noemenswaardige verbeteringen in zowel welzijn als gezondheid van uw werknemers.

Neem de stap naar een verbeterde bedrijfscultuur in Europoort. Contacteer ons voor een op maat gemaakt PMO en draag bij aan een vitaler, blijer en productiever team.

Preventief medisch onderzoek Europoort
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!