Preventief medisch onderzoek Etten-Leur

Preventief medisch onderzoek (PMO) Etten-Leur - Prioriteit aan Gezondheid op de Werkvloer. PMO-Nederland introduceert in Etten-Leur geavanceerde PMO-diensten, ontworpen om organisaties te ondersteunen in het vroegtijdig opsporen van gezondheidsrisico's onder werknemers. Onze uitgebreide service omvat gedetailleerde welzijnsenquêtes, precieze bloeddruk- en cholesterolmetingen, en grondige BMI-evaluaties, specifiek aangepast aan de behoeften van werkgevers uit Etten-Leur. Met extra beschikbare testmogelijkheden zijn onze vooruitstrevende gezondheidsevaluaties zorgvuldig samengesteld om bedrijven te assisteren in het verbeteren van werknemersgezondheid en -welzijn, met als doel het creëren van een gezondere werkomgeving en het verhogen van de algehele gezondheid van het personeel.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Preventief medisch onderzoek Etten-Leur

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Versterk werknemersgezondheid in Etten-Leur met PMO-Nederland

Zoekt u naar bewezen strategieën om het welzijn van uw team in Etten-Leur te verbeteren? PMO-Nederland biedt nu op maat gemaakte Preventieve Medische Onderzoeken aan, specifiek voor uw regio. Onze diensten, gericht op zowel werkgevers als werknemers, omvatten cruciale gezondheidstests die niet alleen de levensstijl van uw team ten goede komen, maar ook positief uitstralen op de werksfeer en productiviteit. Visualiseer een werkomgeving waar de gezondheid van elke medewerker topprioriteit heeft, resulterend in verhoogde betrokkenheid en motivatie. Ons deskundige team komt naar Etten-Leur om deze PMO's zorgvuldig uit te voeren, met focus op uitgebreide evaluaties en persoonlijke feedback. Wij garanderen transparante communicatie, zodat u altijd op de hoogte bent van de gezondheidsstatus van uw personeel en eventuele vervolgstappen. Onze missie is het bevorderen van een gezondere werkomgeving in Etten-Leur door middel van onze toegankelijke en effectieve gezondheidsevaluaties.

Voordelen van ons PMO in Etten-Leur:

  • Preventieve strategieën: PMO-Nederland implementeert preventieve strategieën die zijn ontworpen om gezondheidsproblemen binnen uw team vroegtijdig te identificeren en aan te pakken.
  • Verbeterde werkomgeving: Onze PMO-diensten dragen bij aan het creëren van een veiligere en gezondere werkomgeving in Etten-Leur, wat leidt tot minder ziekteverzuim en hogere tevredenheid onder werknemers.
  • Deskundige begeleiding: Ons team van gezondheidsexperts biedt professionele begeleiding en advies om de gezondheids- en welzijnsdoelstellingen van uw bedrijf te bereiken.

Zet nu de stap naar een gezondere werkomgeving in Etten-Leur. Contacteer ons voor een op maat gemaakt PMO en werk samen aan een gezonder, blijer en efficiënter team.


Preventief medisch onderzoek Etten-Leur
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!