Preventief medisch onderzoek Ermelo

In Ermelo zetten we ons in voor het welzijn van werknemers door het aanbieden van Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Onze service, aangeboden door PMO-Nederland, is een essentiële stap naar een gezonder personeelsbestand. Het traject begint met een uitvoerige enquête over de gezondheid, gevolgd door nauwkeurige analyses van bloeddruk, cholesterol en BMI. Deze aanpak is ontworpen om gezondheidsrisico's bij werknemers tijdig te identificeren en aan te pakken.

Onze diensten zijn flexibel en kunnen worden uitgebreid met extra tests die aansluiten op de specifieke behoeften van uw onderneming in Ermelo. Door proactief bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van uw team, werken we samen aan een gezondere werkplek. Dit leidt tot een toename in productiviteit en een hogere werknemerstevredenheid.

Kiezen voor PMO-Nederland betekent investeren in de toekomst van uw bedrijf en het welzijn van uw werknemers. Wij bieden de tools en ondersteuning die nodig zijn om een positieve verandering teweeg te brengen, resulterend in een gezonder, gelukkiger en productiever team. Verken de mogelijkheden van onze op maat gemaakte oplossingen voor een verbeterde werkomgeving in Ermelo. Wij komen naar u toe, zorgen voor minder ziekteverzuim en fungeren als de medische APK voor uw bedrijf.

Neem vandaag nog de stap naar een gezondere toekomst voor uw bedrijf in Ermelo.

  • Wij komen op u locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Ermelo

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Versterk uw Team met PMO-Diensten in Zevenaar

De gezondheid en het welzijn van uw werknemers vormen de ruggengraat van een florerend bedrijf. PMO-Nederland is trots om haar geavanceerde Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) nu ook in Ermelo aan te bieden, direct bij u op locatie. Deze diensten zijn specifiek ontworpen om zowel werkgevers als werknemers te ondersteunen, met essentiële gezondheidschecks die niet alleen een gezondere levenswijze bevorderen maar ook bijdragen aan een verbeterde werksfeer en verhoogde productiviteit.

Visualiseer een werkomgeving waar elke werknemer zich gewaardeerd voelt door de zorg voor hun gezondheid. Dit gevoel van waardering verhoogt de betrokkenheid en motivatie aanzienlijk. Ons deskundige team bezoekt Ermelo om PMO's uit te voeren met de hoogste zorg en aandacht. Wij zijn experts in het nauwkeurig uitvoeren van onderzoeken en het empathisch overbrengen van resultaten. Bovendien zorgen we voor een duidelijke en effectieve communicatie met u als werkgever, zodat u volledig op de hoogte bent van de bevindingen en eventuele vervolgstappen.

Vijf voordelen van PMO-Diensten in Ermelo:

  1. Verhoogde Werktevredenheid: Bedrijven die gezondheid prioriteren, ervaren vaak een stijging in werknemerstevredenheid.
  2. Minder Ziekteverzuim: Preventieve zorg draagt bij aan een daling van het ziekteverzuim.
  3. Sterkere Bedrijfscultuur: Een focus op gezondheid creëert een ondersteunende en zorgzame bedrijfscultuur.
  4. Meetbare Verbeteringen: Onze diensten richten zich op concrete verbeteringen in gezondheid en welzijn.
  5. Op Maat Gemaakte PMO: Wij bieden PMO's die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van uw team in Ermelo.

Het creëren van een gezondere werkplek in Ermelo is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met PMO-Nederland kiest u voor een dienst die meetbare verbeteringen in de gezondheid en het welzijn van uw team belooft. Bent u klaar om een positieve verandering in uw organisatie te realiseren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een PMO op maat en laten we samenwerken aan een gezonder, gelukkiger en productiever team in Ermelo.

Zet de stap naar een gezondere werkplek in Ermelo. Contacteer ons vandaag nog voor een PMO op maat. Samen bouwen we aan een gezonder, gelukkiger en productiever team!

Preventief medisch onderzoek Ermelo
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!