Preventief medisch onderzoek Edam-Volendam

Nu beschikbaar: Preventief medisch onderzoek (PMO) Edam-Volendam. PMO-Nederland biedt gespecialiseerde PMO-diensten aan bedrijven om gezondheidsrisico's bij werknemers tijdig te herkennen. Onze grondige aanpak omvat een gezondheidsvragenlijst, nauwkeurige bloeddruk- en cholesterolmetingen, en BMI-analyses. Afgestemd op de unieke behoeften van werkgevers in Edam-Volendam, kunnen we het onderzoek uitbreiden met aanvullende tests. Deze PMO-service is zorgvuldig ontworpen om werkgevers te ondersteunen in het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van hun personeel, met als uiteindelijk doel een gezondere werkomgeving en een verbeterd algemeen welzijn van de werknemers.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Preventief medisch onderzoek Edam-Volendam

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Preventief medisch onderzoek in Edam-Volendam: uw sleutel tot een gezondere werkplek

Bent u op zoek naar manieren om de gezondheid op de werkvloer in Edam-Volendam te verbeteren? PMO-Nederland is nu ook in uw stad aanwezig om kwalitatieve Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) direct op uw locatie aan te bieden. Onze diensten zijn speciaal ontworpen om zowel werkgevers als werknemers te ondersteunen met essentiële gezondheidschecks. Deze onderzoeken zijn niet alleen cruciaal voor het bevorderen van een gezondere levensstijl onder uw personeel, maar ze dragen ook bij aan een positievere werksfeer en een hogere productiviteit.

Stel u voor: uw werknemers beginnen hun dag met het besef dat hun gezondheid belangrijk is. Dit gevoel van waardering leidt tot meer betrokkenheid en motivatie. Ons team van deskundige professionals komt naar Edam-Volendam om deze PMO's zorgvuldig en met aandacht uit te voeren. Ze zijn getraind in het nauwkeurig uitvoeren van de onderzoeken en het empathisch communiceren van de resultaten aan uw werknemers.

We zorgen ook voor een heldere en effectieve communicatie met u als werkgever. Zo bent u altijd goed geïnformeerd over de uitkomsten van het PMO en mogelijke vervolgstappen. Ons doel is om de gezondheid op de werkplek in Edam-Volendam te verbeteren door toegankelijke en effectieve gezondheidscontroles.

Waarom kiezen voor onze PMO in Edam-Volendam?

  • Lokale aanwezigheid: Ons team kent de specifieke uitdagingen en kansen in Edam-Volendam.
  • Persoonlijke benadering: Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij elke werknemer zich gehoord en gewaardeerd voelt.
  • Resultaatgerichte service: Onze focus ligt op meetbare verbeteringen in de gezondheid en het welzijn van uw team.

Wilt u de stap zetten naar een gezondere werkplek in Edam-Volendam? Neem vandaag nog contact met ons op voor een PMO op maat. Samen werken we aan een gezonder, gelukkiger en productiever team!

Preventief medisch onderzoek Edam-Volendam
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!