Preventief medisch onderzoek Drimmelen

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Drimmelen - PMO-Nederland brengt nu haar vernieuwende PMO-diensten naar uw locatie, specifiek afgestemd op de behoeften van lokale ondernemingen. Onze integrale methode omvat uitgebreide gezondheidsevaluaties, inclusief nauwkeurige beoordelingen van vitale gezondheidsindicatoren zoals hartslag en glucosewaarden, evenals specifieke Body Mass Index analyses, aangepast aan de verwachtingen van werkgevers. We bieden ook een reeks extra gezondheidstests. Deze grondige gezondheidsbeoordelingen zijn ontworpen om leiders van organisaties te ondersteunen bij het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van hun personeel, met als doel een levendigere werkomgeving en een hoger niveau van welzijn te realiseren.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Drimmelen

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

1Voert een vlotte evaluatie uit van het energieniveau binnen het team.

Arbowet

Onze dienstverlening is afgestemd op de verplichtingen gesteld in artikel 18 van de Arbowet omtrent PMO’s.

Meten is weten

Draagt bij aan een gezonder werknemersbestand met kennis over ziekteverzuim en -duur.

Maak van gezondheid een prioriteit op uw werkplek in Drimmelen met ons gespecialiseerde PMO.

In Drimmelen leggen we de focus op het verbeteren van gezondheid en welzijn onder onze werknemers, cruciaal voor elk bedrijfssucces. Met trots introduceren we ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO), dat moeiteloos bij u wordt uitgevoerd. Deze zorgvuldig samengestelde dienst voorziet in essentiële gezondheidsanalyses voor zowel werkgever als werknemer, die een gezondere levenswijze ondersteunen, bijdragen aan een positievere werksfeer en productiviteit verhogen. Stel je een werkomgeving voor waar gezondheid centraal staat, wat resulteert in meer motivatie en betrokkenheid. Onze expertise zorgt voor precieze uitvoering van onderzoeken en gedetailleerde rapportages, terwijl we zorgen voor heldere communicatie met u als werkgever, om u volledig geïnformeerd te houden over de gezondheidsstatus van uw personeel en u te begeleiden bij volgende stappen.

Voordelen van ons PMO:
  • Persoonlijke aanpassing: Wij ontwerpen gezondheidsprogramma's die specifiek zijn afgestemd op de individuele behoeften van elke werknemer.
  • Voortdurende ondersteuning: Ons team biedt langdurige begeleiding en steun om duurzame gezondheidswinst te garanderen.
  • Voedingsadvies: Onze diensten omvatten voedingsadviezen om een gezonde eetgewoonte te bevorderen.

Transformeer uw bedrijfscultuur naar meer gezondheid en welzijn. Vraag naar ons specifiek ontworpen PMO en bevorder een gezondere, gelukkigere en meer productieve werkomgeving.

Preventief medisch onderzoek Drimmelen
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!