Preventief medisch onderzoek Drachten

PMO-Nederland ontplooit in Drachten zijn vooraanstaande PMO-services, ontworpen om bedrijven proactief te ondersteunen bij het identificeren van gezondheidsrisico's onder werknemers. Onze uitgebreide service omvat diepgaande gezondheidsenquêtes, accurate metingen van bloeddruk en cholesterol, en gedetailleerde BMI-evaluaties, allemaal afgestemd op de behoeften van werkgevers. We bieden ook extra testmogelijkheden voor een omvattende gezondheidsbeoordeling. Deze preventieve medische onderzoeken zijn zorgvuldig samengesteld om werkgevers te assisteren in het bevorderen van gezondheid en welzijn binnen hun teams, met als doel het creëren van een vitalere werkomgeving en het verhogen van het algemene welzijnsniveau. Door de focus te leggen op preventieve zorg, streven we ernaar zowel de fysieke als mentale gezondheid van werknemers te verbeteren, wat bijdraagt aan een daling van ziekteverzuim en een toename van productiviteit. Onze toewijding aan welzijn op de werkvloer in Drachten benadrukt het belang van een holistische benadering van werknemersgezondheid, wat leidt tot een duurzame en positieve bedrijfscultuur.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Drachten

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Streef naar een gezondere werkomgeving in Drachten met ons PMO

PMO-Nederland zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van uw team in Drachten met onze op maat gemaakte PMO's. Onze diensten, gericht op zowel werkgevers als werknemers, bieden essentiële gezondheidscontroles die niet alleen de levenskwaliteit van uw personeel verbeteren maar ook positief bijdragen aan de werksfeer en productiviteit. Visualiseer een werkomgeving in Drachten waar de gezondheid van elke werknemer prioriteit heeft, wat leidt tot verhoogde betrokkenheid en motivatie. Ons deskundige team komt naar Drachten om deze PMO's zorgvuldig uit te voeren, met focus op uitgebreide analyses en persoonlijke feedback. We zorgen voor transparante communicatie met u als werkgever, zodat u altijd op de hoogte bent van de gezondheidsstatus van uw team en de nodige acties kunt ondernemen. Ons doel is het bevorderen van een gezondere werkplek in Drachten door middel van toegankelijke en effectieve gezondheidsevaluaties.

Waarom kiezen voor ons PMO in Drachten?
  • Versterking teamgeest: Onze PMO's bevorderen een sterke teamgeest door gezamenlijke gezondheidsinitiatieven, wat leidt tot een hechtere en productievere werkomgeving.
  • Individuele aanpak: We streven naar een methode waar elke werknemer zich erkend en gewaardeerd voelt.
  • Toegang tot specialistische zorg: We bieden directe toegang tot een netwerk van gezondheidsspecialisten, waardoor werknemers snelle en effectieve zorg krijgen.

Maak de keuze voor een gezondere werkplek in Drachten vandaag nog. Neem contact op voor een speciaal voor u ontwikkeld PMO en werk aan een gezonder, blijer en efficiënter team.

Preventief medisch onderzoek Drachten
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!