Preventief medisch onderzoek Dongen

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Dongen - PMO-Nederland richt zich op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van werknemers met ons aanbod van Preventieve Medische Onderzoeken (PMO). Deze dienst is cruciaal voor het ontwikkelen van een dynamischer team. Het begint met een uitgebreide gezondheidsvragenlijst, gevolgd door een grondige evaluatie van belangrijke gezondheidsindicatoren onder andere bloeddruk, cholesterol, en BMI. Onze benadering is zorgvuldig ontworpen om gezondheidsrisico's bij medewerkers tijdig te ontdekken. Met onze aanpasbare service, inclusief opties voor aanvullende specifieke tests, bieden we maatwerk dat exact aansluit op de behoeften van uw bedrijf. Door de nadruk te leggen op de gezondheid en het welzijn van uw personeel, streven we naar het scheppen van een verbeterde werkomgeving, wat leidt tot een toename in tevredenheid onder werknemers.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Preventief medisch onderzoek Dongen

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Direct feedback over de gezondheidsconditie en de staat van de werkomgeving.

Arbowet

Onze dienstverlening voldoet aan de normen van artikel 18 van de Arbowet voor PMO's, waardoor we aan alle wettelijke verplichtingen voldoen.

Meten is weten

Ontdek patronen van ziekteverzuim in uw bedrijf; onze PMO's zijn effectief in het minimaliseren van verzuimcijfers.

Bevorder de vitaliteit van uw personeel in Dongen met PMO

In Dongen hebben we een sterke focus op de gezondheid en het welzijn van onze werknemers, onmisbaar voor het succes van elke organisatie. Het is ons een genoegen om Preventief Medisch Onderzoek (PMO) aan te bieden, uitvoerbaar rechtstreeks op uw bedrijfslocatie. Deze dienst is zorgvuldig samengesteld om werkgevers en werknemers van vitale gezondheidstoetsingen te voorzien. Dergelijke toetsingen bevorderen niet alleen een gezonder leven, maar leiden ook tot een positievere werkomgeving en een verhoging van de efficiëntie.

Visualiseer een werkomgeving waar elke medewerker zich erkend voelt, met een prominente plaats voor gezondheid. Deze vorm van erkenning is fundamenteel voor het stimuleren van engagement en motivatie. We onderscheiden ons door de precisie in het verrichten van medische onderzoeken en het zorgvuldig communiceren van de uitkomsten. We verzekeren ook duidelijke en effectieve communicatie naar u, de werkgever, zodat u constant op de hoogte blijft van de gezondheid van uw medewerkers en duidelijk geïnformeerd bent over de te ondernemen stappen.

Voordelen van een PMO:

  • Betere concentratie en focus: Door regelmatige gezondheidscontroles en welzijnsadviezen kunnen werknemers hun concentratie en focus verbeteren, wat essentieel is voor het uitvoeren van hun dagelijkse taken.
  • Toename van energie en vitaliteit: PMO-programma's dragen bij aan een verhoogd energieniveau en meer vitaliteit onder werknemers, waardoor ze actiever en productiever worden in hun werk.
  • Sterkere bedrijfscultuur: Het implementeren van PMO-initiatieven bevordert een cultuur van zorg en aandacht voor gezondheid binnen de organisatie, wat leidt tot een sterkere bedrijfsgemeenschap.

Focus op een gezondere toekomst voor uw onderneming. Neem nu contact op voor een persoonlijk samengesteld PMO en ontwikkel met onze hulp een team dat energieker en gelukkiger is.

Preventief medisch onderzoek Dongen
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!