Preventief medisch onderzoek Doetinchem

Preventief medisch onderzoek (PMO) Doetinchem - Bevorder de gezondheid binnen uw bedrijfscultuur. PMO-Nederland introduceert haar deskundige PMO-services in Doetinchem, toegespitst op de specifieke vereisten van het lokale bedrijfsleven. Onze uitgebreide aanpak bestaat uit diepgaande welzijnsenquêtes, minutieuze evaluaties van essentiële gezondheidsfactoren zoals hartfrequentie en bloedglucoseniveaus, en verfijnde analyses van de Body Mass Index, op maat gemaakt voor de bedrijven in Doetinchem. Daarnaast bieden we een breed scala aan additionele gezondheidsonderzoeken aan. Deze grondige gezondheidschecks zijn ontworpen om ondernemingen in Doetinchem te ondersteunen bij het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van hun werknemers, met als einddoel het creëren van een meer vitale werkomgeving en een verhoogd algemeen welzijnsgevoel.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Doetinchem

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Optimaliseer de gezondheidsnormen op uw werkplek in Doetinchem met onze innovatieve PMO-services.

PMO-Nederland brengt nu naar Doetinchem gepersonaliseerde gezondheidsonderzoeken, speciaal ontwikkeld om de gezondheid en het welbevinden van uw medewerkers te bevorderen. Deze dienst, bedoeld voor zowel werkgevers als werknemers, bestaat uit essentiële gezondheidstests die een gezondere levenswijze voor uw team bevorderen, leidend tot een verbeterde werksfeer en hogere productiviteit. Stel u een werkomgeving voor waar de gezondheid van iedere medewerker centraal staat, resulterend in verhoogde betrokkenheid en motivatie. Onze experts zullen naar Doetinchem afreizen om deze Preventief Medisch Onderzoeken (PMO) met nauwgezetheid uit te voeren, gericht op grondige analyse en gedetailleerde terugkoppeling aan uw personeel. Wij waarborgen een heldere communicatie met de werkgever, zodat u volledig op de hoogte bent van de gezondheidsstatus van uw team en eventuele vervolgstappen. Onze missie is het stimuleren van een gezonder werkklimaat in Doetinchem door het verstrekken van effectieve en bereikbare gezondheidsevaluaties.

Voordelen van ons PMO in Doetinchem - Inzet voor positieve groei:

  • Inzet voor positieve groei: We hebben onze diensten met zorg ontworpen om aanzienlijke verbeteringen in de gezondheid en het welzijn van uw personeel te realiseren.
  • Streven naar betekenisvolle verbeteringen: Onze services zijn doelbewust ontwikkeld om noemenswaardige vooruitgang te stimuleren in zowel de gezondheid als het welbevinden van uw werknemers.

Maak de overstap naar een gezondere bedrijfscultuur in Doetinchem. Neem contact op voor een op maat gemaakt PMO en bouw aan een sterker, tevredener en bekwaam personeelsteam.
Preventief medisch onderzoek Doetinchem
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!