Preventief medisch onderzoek Diemen

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Diemen - PMO-Nederland brengt nu haar gespecialiseerde PMO-diensten naar uw locatie, ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van bedrijven in uw omgeving. Ons uitgebreide programma omvat grondige gezondheidsonderzoeken, precieze metingen van vitale gezondheidsfactoren onder andere hartslag en glucosewaarden, evenals op maat gemaakte Body Mass Index (BMI) analyses, afgestemd op de wensen van werkgevers. We bieden ook een reeks extra gezondheidscontroles aan. Deze diepgaande evaluaties van welzijn zijn ontwikkeld om leidinggevenden te ondersteunen bij het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van hun werknemers, met het doel een levendigere werkplek te ontwikkelen en het niveau van welzijn te verhogen.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Diemen

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Direct overzicht van welzijn, bedrijfscultuur en werkomgeving.

Arbowet

Onze dienstverlening is afgestemd op de verplichtingen gesteld in artikel 18 van de Arbowet omtrent PMO’s.

Meten is weten

Biedt duidelijkheid over hoe lang werknemers afwezig zijn door ziekte en de algemene ziekteverzuimpercentages; ziekteverzuim neemt af na PMO.

Maak van gezondheid een prioriteit op uw werkplek in Diemen met ons gespecialiseerde PMO.

In Diemen richten we onze aandacht op het verbeteren van de gezondheid en het welbevinden van onze werknemers, een sleutelaspect voor het succes van iedere onderneming. Wij zijn verheugd om ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO) te presenteren, dat soepel op uw locatie uitgevoerd kan worden. Deze service is met oog voor detail ontworpen om zowel werkgevers als werknemers te voorzien van belangrijke gezondheidsanalyses. Deze analyses bevorderen niet alleen een gezonder leven maar dragen tevens bij aan een prettigere werkomgeving en verhogen de productiviteit. Beeld u een werkplek in waar elke medewerker gezondheid als een prioriteit ziet, wat leidt tot een verhoogde motivatie en betrokkenheid. Onze deskundigheid ligt in het nauwgezet uitvoeren van deze controles en het gedetailleerd verstrekken van de bevindingen. Daarnaast verzekeren we transparante en doeltreffende communicatie met u als werkgever, om ervoor te zorgen dat u constant op de hoogte bent van de gezondheid van uw team en begeleiden wij u bij het nemen van vervolgstappen.

Voordelen van ons PMO:
  • Persoonlijke aanpassing: Wij ontwerpen gezondheidsprogramma's die specifiek zijn afgestemd op de individuele behoeften van elke werknemer.
  • Voortdurende ondersteuning: Ons team biedt langdurige begeleiding en steun om duurzame gezondheidswinst te garanderen.
  • Voedingsadvies: Onze diensten omvatten voedingsadviezen om een gezonde eetgewoonte te bevorderen.

Transformeer uw bedrijfscultuur naar meer gezondheid en welzijn. Vraag naar ons specifiek ontworpen PMO en bevorder een gezondere, gelukkigere en meer productieve werkomgeving.

Preventief medisch onderzoek Diemen
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!