Preventief medisch onderzoek Deurne

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Deurne - PMO-Nederland speelt een cruciale rol in het verhogen van het welzijn en de gezondheid van werknemers met onze Preventieve Medische Onderzoeken (PMO), een fundamentele stap naar een energieker team. Het proces start met een uitgebreide gezondheidsenquête, waarna een diepgaande evaluatie volgt van belangrijke gezondheidsmarkers, inclusief bloeddruk, cholesterol, en de Body Mass Index (BMI). Deze zorgvuldig ontworpen benadering is gericht op het vroegtijdig ontdekken van gezondheidsrisico's bij het personeel. We bieden een flexibele service, aan te passen met extra testopties, die naadloos aansluit bij de specifieke noden van uw bedrijf. Door de focus te leggen op het gezondheid en welzijn van uw personeel, dragen we bij aan een gezondere werksfeer, wat resulteert in verhoogde tevredenheid en productiviteit onder werknemers.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Deurne

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Diepgaande beoordeling van gezondheidsstatus en arbeidsomstandigheden.

Arbowet

Onze PMO's zijn in overeenstemming met Arbowet artikel 18, verzekeren van naleving van de wet.

Meten is weten

Onderzoek naar ziekteverzuim; onze PMO's dragen bij aan een daling van het ziekteverzuim.

Ontwikkel een energiek team in Deurne door PMO.

In Deurne richten we ons intensief op het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van onze werknemers, die wij beschouwen als fundamenteel voor het succes van elke onderneming. Wij zijn verheugd om Preventief Medisch Onderzoek (PMO) aan te bieden, welke wij moeiteloos op uw werkplek kunnen uitvoeren. Deze dienst is zorgvuldig ontworpen om zowel werkgevers als werknemers essentiële gezondheidsevaluaties te bieden. Zulke beoordelingen stimuleren niet alleen een gezondere lifestyle, maar leiden ook tot een verbeterde werksfeer en een verhoging van de productiviteit. Stel u een werkomgeving voor waar elke medewerker zich gewaardeerd en vitaal voelt, met gezondheid als speerpunt. Dit gevoel van waardering stimuleert de toewijding en verhoogt de motivatie significant. Onze bekwaamheid blijkt uit het nauwgezet uitvoeren van deze gezondheidscontroles en het nauwkeurig overbrengen van de bevindingen. Daarnaast zorgen we voor heldere en specifieke communicatie met u, de werkgever, om u voortdurend op de hoogte te houden van de gezondheidstoestand van uw personeel en adviseren over mogelijke vervolgstappen.

Voordelen van een PMO:

  • Verminderde lange termijn afwezigheid: Door preventieve gezondheidszorg kunnen chronische ziekten vroegtijdig worden aangepakt, wat leidt tot minder lange termijn afwezigheid.
  • Versterking van het bedrijfsimago: Een organisatie die investeert in de gezondheid van haar werknemers wordt gezien als een verantwoordelijke en aantrekkelijke werkgever.
  • Verhoging van de algemene werktevredenheid: Gezonde werknemers voelen zich meer gewaardeerd en tevreden, wat een positieve invloed heeft op hun werkethiek en bedrijfsloyaliteit.

Richt u op een gezondere organisatie. Schakel ons direct in voor een speciaal afgestemd Preventief Medisch Onderzoek en ontwikkel samen met ons een team dat vitaler, tevredener en waakzamer is.

Preventief medisch onderzoek Deurne
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!