Preventief medisch onderzoek Den Helder

Preventief medisch onderzoek (PMO) Den Helder - Maak gezondheid een prioriteit binnen uw organisatie. In Den Helder introduceert PMO-Nederland geavanceerde PMO-services, speciaal ontwikkeld om bedrijven te helpen bij het tijdig herkennen van gezondheidsrisico's onder werknemers. Ons uitgebreide programma omvat grondige gezondheidsonderzoeken, nauwkeurige vaststellingen van cruciale gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk en cholesterolgehalte, en gedetailleerde analyses van de Body Mass Index, alles aangepast aan de unieke eisen van ondernemingen in Den Helder. Bovendien bieden wij extra testopties aan. Deze zorgvuldig samengestelde gezondheidsevaluaties zijn bedoeld om werkgevers te assisteren bij het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van hun personeel, met als ultieme doel een gezondere werkomgeving en een betere gezondheid in het algemeen.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Den Helder

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Zet een stap vooruit in het bevorderen van gezondheid op uw werkplek in Den Helder met onze gespecialiseerde PMO-aanpak.

PMO-Nederland levert in Den Helder op maat gemaakte gezondheidsevaluaties, gericht op het bevorderen van de welzijn en gezondheid van werknemers. Deze service, gericht op zowel werkgevers als werknemers, omhelst cruciale gezondheidscontroles die niet alleen bijdragen aan een gezondere levenswijze van uw teamleden, maar ook een positieve invloed hebben op de bedrijfscultuur en productiviteit. Beeld u in: een werkomgeving waar de gezondheid van elke werknemer prioriteit heeft, resulterend in verhoogde betrokkenheid en motivatie. Ons team van experts bezoekt Den Helder om deze PMO's zorgvuldig uit te voeren, met aandacht voor diepgaande analyses en betrokken feedback voor uw medewerkers. We onderhouden een transparante communicatielijn met de werkgever, zodat u altijd op de hoogte bent van de gezondheidsstatus van uw team en mogelijke vervolgacties. Het is onze doelstelling om de gezondheid op de werkvloer in Den Helder te verbeteren door middel van effectieve en toegankelijke gezondheidsonderzoeken.


Voordelen van onze PMO-diensten in Den Helder:

  • Regionale Expertise: Onze specialisten beschikken over uitgebreide ervaring met de unieke uitdagingen en mogelijkheden die Den Helder te bieden heeft.
  • Individuele Benadering: We zorgen ervoor dat iedere medewerker zich gewaardeerd en erkend voelt, wat bijdraagt aan een positieve werksfeer.
  • Gericht op Verbeteringen: Onze services zijn ontworpen om tastbare vooruitgang te boeken in de gezondheid en het welzijn van uw personeel.

Kies voor een gezonder werkplek in Den Helder. Neem contact op voor een gepersonaliseerde PMO en draag bij aan een gezonder, blijer en productiever team.


Preventief medisch onderzoek Den Helder
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!