Preventief medisch onderzoek Dalfsen

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Dalfsen - PMO-Nederland draagt essentieel bij aan het bevorderen van het welzijn en de gezondheid van werknemers door het faciliteren van Preventief Medisch Onderzoek (PMO), een essentiële stap richting een vitaler team. Het programma begint met een omvangrijke gezondheidsvragenlijst, gevolgd door grondige analyses van vitale gezondheidsindicatoren onder andere bloeddruk, cholesterol, en Body Mass Index (BMI). Onze strategie, zorgvuldig samengesteld, heeft als doel gezondheidsrisico's bij werknemers vroegtijdig te identificeren. We voorzien in een service die op maat gemaakt kan worden, inclusief bijkomende testmogelijkheden, die perfect aansluit bij de individuele behoeften van uw onderneming. Door een prioriteit te maken van de gezondheid en het welzijn van uw team, bevorderen we samen een gezondere werkomgeving, wat leidt tot een verhoogde productiviteit en een grotere tevredenheid onder werknemers.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Preventief medisch onderzoek Dalfsen

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Grondige evaluatie van gezondheid en werkomstandigheden.

Arbowet

Onze PMO's voldoen aan Arbowet artikel 18, garanderend wettelijke naleving.

Meten is weten

Analyseer verzuimtrends; onze PMO's verlagen effectief ziekteverzuim.

Verrijk de werkomgeving in Dalfsen met ons PMO-aanbod.

In Dalfsen leggen we een sterke focus op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, essentiële elementen voor het succes van elke organisatie. Het is ons een genoegen om Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) te verzorgen, die we gemakkelijk bij u op locatie kunnen realiseren. Deze service is met aandacht samengesteld om zowel werkgevers als werknemers te voorzien van cruciale gezondheidschecks. Dergelijke evaluaties bevorderen niet alleen een gezondere levensstijl maar dragen ook bij aan een positievere sfeer op het werk en een toename in productiviteit. Visualiseer een werkomgeving waar elke werknemer zich erkend en energiek voelt, met een sterke nadruk op gezondheid. Dit waarderingsgevoel verhoogt de betrokkenheid en versterkt de motivatie aanzienlijk. Onze expertise uit zich in het zorgvuldig uitvoeren van de medische controles en het gedetailleerd communiceren van resultaten. Bovendien bieden we duidelijke en gerichte communicatie met u als werkgever, zodat u constant geïnformeerd bent over de gezondheidsstatus van uw werknemers en eventuele vervolgacties.

Voordelen van een PMO:

  • Toename in team samenwerking: Een gezond team bevordert een sfeer van samenwerking en ondersteuning, essentieel voor succesvolle projecten en teamdynamiek.
  • Verminderde lange termijn afwezigheid: Door preventieve gezondheidszorg kunnen chronische ziekten vroegtijdig worden aangepakt, wat leidt tot minder lange termijn afwezigheid.
  • Groei in bedrijfsinnovatie: Een gezond werknemersbestand is creatiever en opener voor innovatie, wat de groei en ontwikkeling van het bedrijf stimuleert.

Streef naar een gezonder bedrijf. Neem onmiddellijk contact op voor een aangepast Preventief Medisch Onderzoek en bouw met ons aan een team dat energieker, blijer en alerter is.

Preventief medisch onderzoek Dalfsen
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!