Preventief medisch onderzoek Culemborg

Preventief medisch onderzoek (PMO) Culemborg gezondheid als kernwaarde voor uw bedrijf. PMO-Nederland lanceert in Culemborg innovatieve PMO-programma's, specifiek samengesteld om bedrijven te faciliteren bij het tijdig opsporen van gezondheidsrisico's onder het personeel. Onze omvattende strategie bevat uitvoerige gezondheidsvragenlijsten, precieze bepalingen van essentiële gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk en cholesterol, en gedetailleerde analyses van de Body Mass Index, toegespitst op de wensen van werkgevers in Culemborg. Wij stellen ook een reeks extra onderzoeksmethoden beschikbaar. Deze diepgaande gezondheidsanalyses zijn ontwikkeld om werkgevers te ondersteunen in het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van hun werknemers, met als uiteindelijke doel een gezondere werkomgeving en een verhoging van de algehele gezondheidsstandaard te realiseren.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Culemborg

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Zet een stap naar een gezondere werkomgeving in Culemborg met ons PMO.

PMO Culemborg - Zet gezondheid voorop in uw bedrijfsstrategie. PMO-Nederland introduceert in Culemborg op maat gemaakte PMO-programma's, ontwikkeld om bedrijven bij te staan in het vroegtijdig signaleren van gezondheidsrisico's onder werknemers. Onze integrale methode omvat diepgaande gezondheidsonderzoeken, betrouwbare metingen van belangrijke gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk en cholesterol, en zorgvuldige Body Mass Index-analyses, specifiek ontworpen voor de vereisten van werkgevers in Culemborg. Bovendien stellen we verschillende extra testmogelijkheden ter beschikking. Deze grondige gezondheidsonderzoeken zijn bedoeld om werkgevers te ondersteunen in het verbeteren van zowel de gezondheid als het welzijn van hun personeel, met het doel om een gezondere werkomgeving te ontwikkelen en de algemene gezondheid te verhogen.

Voordelen van ons PMO in Culemborg:

  • Diepgaande kennis van de regio: Onze experts hebben diepgaand inzicht in de specifieke gezondheidsuitdagingen en mogelijkheden binnen Culemborg.
  • Individuele aandacht: We zorgen ervoor dat iedere medewerker zich gewaardeerd en erkend voelt.
  • Focus op daadwerkelijke verbeteringen: Onze diensten zijn gericht op het realiseren van aanzienlijke verbeteringen in de gezondheid en het welzijn van uw werknemers.

Opteer voor een gezonder werkklimaat in Culemborg. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt PMO en werk samen met ons aan een gezonder, blijer en doelgerichter team.


Preventief medisch onderzoek Culemborg
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!