Preventief medisch onderzoek Brunssum

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Brunssum - PMO-Nederland biedt innovatieve PMO-diensten aan, gericht op het vroegtijdig ontdekken van gezondheidsrisico's bij werknemers. Hun methode omvat uitgebreide gezondheidsonderzoeken, precieze metingen van belangrijke gezondheidsindicatoren, en op maat gemaakte Body Mass Index analyses, aangepast aan de behoeften van bedrijven. Er zijn ook aanvullende onderzoeksmogelijkheden beschikbaar. Deze zorgvuldig ontwikkelde gezondheidsevaluaties zijn ontworpen om werkgevers te helpen bij het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van hun werknemers, met als doel een gezondere werkomgeving en een verbeterde algehele gezondheid te bereiken.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Preventief medisch onderzoek Brunssum

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Evalueert snel de energie en werksfeer van uw team.

Arbowet

Onze diensten volgen de regels van de Arbowet, specifiek artikel 18 over PMO's.

Meten is weten

Helpt een gezonder personeelsbestand te ontwikkelen door inzicht te geven in ziekteverzuim.

Realiseer een hoger welzijnsniveau in Brunssum door onze PMO-programma’s

In Brunssum richten we ons volledig op het bevorderen van gezondheid en welzijn bij onze medewerkers, cruciaal voor het succes van elke onderneming. We bieden met enthousiasme onze PMO-diensten aan, die moeiteloos bij u op locatie worden uitgevoerd. Deze zorgvuldig samengestelde service ondersteunt werkgevers en werknemers met fundamentele gezondheidschecks, die een gezonde levensstijl en een verbeterde werksfeer stimuleren, wat weer leidt tot hogere productiviteit. Stel u voor: een werkomgeving waar elke werknemer zich erkend en gezond voelt, een omgeving waar gezondheid voorop staat.

Voordelen van ons PMO:

  • Mentale gezondheidsondersteuning: Onze diensten omvatten programma's gericht op het verbeteren van de mentale gezondheid en het verminderen van werkstress.
  • Voedingsadviezen en -plannen: Wij bieden begeleiding op het gebied van voeding om gezond eten op de werkvloer te bevorderen.
  • Persoonlijke ontwikkelingsplannen: Voor elke medewerker stellen we een individueel plan op dat niet alleen de gezondheid, maar ook persoonlijke en professionele groei ondersteunt.

Verhoog de gezondheid op uw werkplek. Bespreek ons aangepaste PMO en werk samen aan het verbeteren van het welzijn, de tevredenheid en de productiviteit van uw werknemers.

Preventief medisch onderzoek Brunssum
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!