Preventief medisch onderzoek Breda

PMO - Breda en PMO Nederland bundelen hun krachten om ondernemingen in Breda unieke strategieën te bieden die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van werknemers. Deze samenwerking draagt bij aan een hogere productiviteit en een reductie van ziekteverzuim, en onderstreept de inzet voor duurzaam ondernemen. Door proactief de gezondheid van werknemers en de gemeenschap te ondersteunen, zetten bedrijven in Breda zich in voor een gezonde werkomgeving. Een preventief medisch onderzoek in Breda legt de focus op het bevorderen van productiviteit, het nastreven van maatschappelijk verantwoord ondernemen en het verhogen van de gezondheid van het personeel.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Breda

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Verhoog welzijn en productiviteit met een PMO in Breda

Een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) in Breda, aangeboden door PMO Nederland, omvat een uitgebreide evaluatie door middel van gezondheidsvragenlijsten, bloedtests, fysieke controles, en metingen zoals bloeddruk, BMI, en cholesterol. Deze beoordelingen stellen werknemers in staat persoonlijk advies te ontvangen over het verbeteren van hun gezondheid. Op grond van deze inzichten kan het bedrijf gerichte acties ondernemen om het welzijn van het personeel te verhogen, zoals het aanbieden van gezonde voedingskeuzes, stimuleren van lichaamsbeweging, en het inrichten van ergonomische werkstations.

Het aanbieden van een PMO versterkt niet alleen een positieve bedrijfscultuur, maar laat werknemers ook voelen dat hun gezondheid gewaardeerd wordt. Dit toont de betrokkenheid van het bedrijf bij het welzijn van haar personeel, wat essentieel is voor het aantrekken en behouden van talent.

Voordelen van ons PMO in Breda:

  1. Verbeterd gezondheidsbewustzijn: Werknemers krijgen waardevolle inzichten in hun gezondheid, wat leidt tot betere persoonlijke gezondheidskeuzes.
  2. Gezondere werkomgeving: Initiëren van programma's die welzijn bevorderen, draagt bij aan het algehele welzijn van het team.
  3. Talentbehoud: Een bedrijf dat investeert in de gezondheid van medewerkers, toont zich als een aantrekkelijke werkgever.

Zet de stap naar een gezonder en productiever team in Breda met een doelgericht PMO.

Preventief medisch onderzoek Breda
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

No items found.

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!