Preventief medisch onderzoek Botlek

PMO Botlek - Zet In op Gezondheid binnen Uw Organisatiecultuur. PMO-Nederland brengt nu haar geavanceerde PMO-diensten naar Botlek, specifiek afgestemd op de behoeften van lokale ondernemingen. Onze integrale aanpak omvat diepgaande welzijnsenquêtes, nauwgezette evaluaties van cruciale gezondheidsindicatoren zoals hartfrequentie en bloedsuikerspiegel, evenals precieze Body Mass Index-analyses, speciaal ontwikkeld voor de bedrijven in Botlek. Daarnaast bieden we een scala aan aanvullende gezondheidstests. Deze uitgebreide gezondheidsevaluaties zijn bedoeld om ondernemers in Botlek te ondersteunen bij het verbeteren van de gezondheid en het algemene welzijn van hun personeel, met als einddoel het creëren van een vitalere werkomgeving en een verhoogd welzijnsniveau voor iedereen

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Botlek

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Verhoog de gezondheidsnormen op uw werkplek in Botlek met onze innovatieve PMO-diensten.

PMO-Nederland lanceert nu in Botlek speciaal afgestemde gezondheidsanalyses die zich richten op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van uw personeel. Deze dienst, bedoeld voor zowel werkgevers als werknemers, bestaat uit essentiële gezondheidstests die een positief effect hebben op de leefstijl van uw medewerkers, wat bijdraagt aan een betere werksfeer en hogere productiviteit. Stel u een werkomgeving voor waarin de gezondheid van iedere werknemer centraal staat, wat leidt tot verhoogde betrokkenheid en motivatie. Ons ervaren team zal Botlek bezoeken om deze PMO's nauwgezet uit te voeren, met de nadruk op grondige analyse en attente terugkoppeling naar uw personeel. Wij zorgen voor heldere communicatie met de werkgever, zodat u volledig op de hoogte bent van de gezondheidsstatus van uw team en de te nemen vervolgstappen. Ons streven is het creëren van een gezondere werkomgeving in Botlek door middel van toegankelijke en doeltreffende gezondheidsevaluaties.

Voordelen van ons PMO in Botlek:

  • Gebiedsspecifieke deskundigheid: Onze groep heeft diepgaande inzichten in de specifieke gezondheidsproblemen en kansen in de Botlek.
  • Gericht op positieve verandering: Onze diensten zijn ontworpen om significante verbeteringen in de gezondheid en het welbevinden van uw team te realiseren.
  • Focus op constructieve verbetering: Onze services zijn speciaal ontworpen om aanzienlijke verbeteringen te realiseren in zowel de gezondheid als het algemeen welbevinden van uw personeel.

Zet de stap naar een gezondere bedrijfscultuur in Botlek. Neem contact met ons op voor een persoonlijk aangepast PMO en werk aan een sterker, gelukkiger en doeltreffender team.
Preventief medisch onderzoek Botlek
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!