Preventief medisch onderzoek Boskoop

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Boskoop - PMO-Nederland biedt nu PMO-diensten aan, op maat gemaakt om organisaties te helpen bij het tijdig opsporen van gezondheidsrisico's bij hun personeel. Ons uitgebreide aanbod omvat grondige gezondheidsvragenlijsten, metingen van bloeddruk en cholesterol, en BMI-evaluaties, allemaal afgestemd op de unieke behoeften van werkgevers. Met extra testopties beschikbaar, is onze service ontworpen om de gezondheid en het welzijn van werknemers te verbeteren, gericht op het creëren van een gezondere werkplek en het verhogen van het algemeen welbevinden.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Boskoop

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Analyseert snel het welzijn en de stemming binnen uw werkomgeving.

Arbowet

Onze aanpak is volledig in lijn met artikel 18 van de Arbowet, specifiek voor PMO's.

Meten is weten

Stimuleert een verbeterde gezondheid onder werknemers door inzichten in verzuimperiodes.

Streef naar een gezondere werkomgeving in Boskoop met ons PMO

Zet de eerste stap naar een gezondere werkomgeving met ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Zoekt u naar effectieve manieren om de gezondheid en het welzijn van uw team te verbeteren? PMO-Nederland biedt op maat gemaakte PMO's aan, specifiek ontworpen voor uw bedrijf. Onze diensten bieden essentiële gezondheidschecks voor zowel werkgevers als werknemers, die de levensstijl van uw team en de werksfeer positief beïnvloeden, wat leidt tot meer productiviteit. Stel u een werkomgeving voor waar welzijn centraal staat, wat de motivatie van werknemers verhoogt. Ons team voert deze PMO's zorgvuldig uit op uw locatie, met gedetailleerde analyses en empathische communicatie. We houden u als werkgever steeds op de hoogte over de gezondheid van uw werknemers en adviseren over mogelijke vervolgstappen, met als doel de gezondheid op de werkplek te verbeteren door middel van toegankelijke en effectieve gezondheidstests.

Waarom kiezen voor ons PMO ?

  • Resultaatgericht: Wij focussen op meetbare verbeteringen in gezondheid en welzijn van uw team.
  • Flexibele planning: We passen ons schema aan uw bedrijfstijden aan om minimale verstoring van het werkproces te garanderen.
  • Uitgebreide ondersteuning: Ons team biedt niet alleen tests, maar ook nazorg en advies om de geïdentificeerde gezondheidskwesties aan te pakken.

Zet nu de stap naar een beter welzijn op de werkvloer. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerd PMO en draag bij aan een gezonder, tevredener en efficiënter team.

Preventief medisch onderzoek Boskoop
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!