Preventief medisch onderzoek Best

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Best - PMO-Nederland is toegewijd aan het bevorderen van het welzijn van werknemers met ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Deze service markeert een essentiële stap richting een vitaler personeelsbestand. Het proces start met een diepgaande gezondheidsvragenlijst, waarna we overgaan tot nauwkeurige analyses van vitale gezondheidsindicatoren onder andere bloeddruk, cholesterol en BMI. Onze methodiek is met precisie samengesteld om potentiële gezondheidsrisico's onder werknemers tijdig te ontdekken. Onze dienstverlening is flexibel en omvat extra testmogelijkheden die perfect zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf. Door actief in te zetten op de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers, zetten we samen stappen naar een positievere werkomgeving. Dit leidt tot een toename in efficiëntie en een verhoogde tevredenheid onder het personeel.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Best

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Ontvang directe inzichten in de gezondheid, werkomgeving en het welzijn van uw teamleden.

Arbowet

Onze service sluit naadloos aan bij de vereisten van artikel 18 van de Arbowet, die regelmatige preventieve medische onderzoeken voorschrijft, en voldoet daarmee aan alle wettelijke verplichtingen.

Meten is weten

Biedt inzichten hoe vaak en hoe lang werknemers afwezig zijn door ziekte in uw bedrijf, en onze PMO's dragen bij aan een daling van het ziekteverzuim.

Verhoog de gezondheid van uw team in Best met onze PMO-diensten

Wij zijn toegewijd aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van werknemers, cruciale factoren voor het succes van iedere onderneming. Met trots presenteren we onze geavanceerde Preventieve Medische Onderzoeken (PMO), direct beschikbaar op uw locatie. Deze service is met aandacht ontworpen om zowel werkgevers als werknemers bij te staan met essentiële gezondheidsevaluaties. Deze evaluaties stimuleren niet alleen een gezondere leefstijl, maar leveren ook een bijdrage aan een positievere werkomgeving en een toename in productiviteit.

Stelt u zich een werkomgeving voor waar iedere medewerker zich gewaardeerd en gezond voelt, en waar gezondheidsbewustzijn voorop staat. Dit gevoel van erkenning verhoogt de betrokkenheid en motivatie aanzienlijk. Ons gespecialiseerde team reist naar uw locatie om Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) met uiterste nauwkeurigheid en aandacht uit te voeren. We onderscheiden ons door de gedetailleerde realisatie van de onderzoeken en het empathisch overbrengen van de resultaten. Daarnaast zorgen we voor heldere en effectieve communicatie met u als werkgever, zodat u te allen tijde goed geïnformeerd bent over de gezondheidsstatus van uw personeel en de mogelijke vervolgstappen.

Voordelen van een PMO:

  • Verbeterde productiviteit: Werknemers die zich gezond en ondersteund voelen, zijn vaak productiever, wat direct bijdraagt aan de bedrijfsresultaten.
  • Vermindering van langdurig ziekteverzuim: Door gezondheidsproblemen vroegtijdig te identificeren en aan te pakken, verkleinen PMO's de kans op langdurig ziekteverzuim, wat kostbaar kan zijn voor zowel de werknemer als de werkgever.
  • Toename van werkplezier: Een gezonde werkomgeving draagt bij aan een positievere sfeer op de werkvloer, wat het algehele werkplezier ten goede komt.


Ga voor een verbeterde gezondheid binnen uw organisatie. Neem nu contact met ons op voor een specifiek aangepast PMO en werk samen met ons aan het creëren van een team dat gezonder, gelukkiger en meer gefocust is.

Preventief medisch onderzoek Best
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!