Preventief medisch onderzoek Berkel en Rodenrijs

PMO-Nederland lanceert in Berkel en Rodenrijs zijn premium PMO-dienstverlening, ontwikkeld om ondernemingen te ondersteunen in het proactief identificeren van gezondheidsrisico's binnen hun werknemersbestand. Ons uitgebreide aanbod omvat een gedetailleerde gezondheidsvragenlijst, nauwkeurige controles van bloeddruk en cholesterolniveaus, en Body Mass Index (BMI) evaluaties, allemaal zorgvuldig afgestemd op de specifieke noden van werkgevers in Berkel en Rodenrijs. Daarnaast introduceren we aanvullende onderzoeksopties voor een nog diepgaandere gezondheidsbeoordeling. Deze service voor preventief medisch onderzoek is met grote zorg ontwikkeld om werkgevers te faciliteren in het bevorderen van een betere gezondheid en welzijn onder hun personeel, gericht op het tot stand brengen van een vitalere werkomgeving en het verhogen van het algemeen welzijnsniveau.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Berkel en Rodenrijs

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Streef naar een gezondere werkomgeving in Berkel en Rodenrijs met ons preventief medisch onderzoek.

Bent u op zoek naar effectieve methoden om de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers in Berkel en Rodenrijs te versterken? PMO-Nederland biedt nu eersteklas PMO's aan, toegespitst op uw regio. Onze services zijn ontwikkeld om zowel werkgevers als werknemers te voorzien van essentiële gezondheidschecks, die niet alleen bijdragen aan een verbeterde levensstijl voor uw team, maar ook een gunstig effect hebben op zowel de sfeer op het werk als de productiviteit. Stelt u zich een werkomgeving voor waarin de gezondheid van iedere werknemer een sleutelprioriteit is, wat leidt tot meer betrokkenheid en motivatie. Ons ervaren team zal naar Berkel en Rodenrijs komen om deze PMO's nauwkeurig uit te voeren, met een nadruk op diepgaande onderzoeken en attente feedback aan uw personeel. Wij zorgen voor heldere communicatie met u als werkgever, zodat u volledig geïnformeerd bent over de gezondheid van uw team en de nodige vervolgacties. Ons doel is het verbeteren van de gezondheid op de werkplek in Berkel en Rodenrijs door middel van toegankelijke en effectieve gezondheidsevaluaties.

Waarom kiezen voor ons PMO in Berkel en Rodenrijs?

  • Regionale Kennis: Ons team is goed ingevoerd in de unieke gezondheidsproblemen van Berkel en Rodenrijs.
  • Individuele Aanpak: We streven naar een methode waar elke werknemer zich erkend en gewaardeerd voelt.
  • Doelgerichte Service: Onze dienstverlening focust zich op meetbare verbeteringen in zowel de gezondheid als het welzijn van uw medewerkers.

Maak de keuze voor een gezondere werkplek in Berkel en Rodenrijs vandaag nog. Neem contact op voor een speciaal voor u ontwikkeld PMO en werk aan een gezonder, blijer en efficiënter team.Preventief medisch onderzoek Berkel en Rodenrijs
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!