Preventief medisch onderzoek Bergeijk

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Bergeijk - PMO-Nederland ondersteunt actief het welzijn en de gezondheid van medewerkers met ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Deze dienst is van groot belang voor de vorming van een gezonder personeelsbestand. Het proces begint met een uitvoerige gezondheidsvragenlijst, gevolgd door een grondige evaluatie van belangrijke gezondheidsindicatoren onder andere bloeddruk, cholesterol en BMI. Dit programma, zorgvuldig samengesteld, heeft als doel het vroegtijdig herkennen van gezondheidsrisico's bij medewerkers. Onze dienstverlening, inclusief de mogelijkheid voor extra onderzoeken, is specifiek aangepast aan de behoeften van uw onderneming. Door onze aandacht te richten op de gezondheid en het welzijn van uw personeel, mikken we op een optimalisatie van de werkomgeving, wat leidt tot een verhoging van de productiviteit en verbetering van werknemerstevredenheid.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Bergeijk

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Inzicht in de gezondheidsstatus, de kwaliteit van de werkomgeving.

Arbowet

Onze diensten voldoen aan de eisen van artikel 18 van de Arbowet, die structurele PMO's voorschrijft, en zorgen zo voor volledige naleving van de wet.

Meten is weten

Verkrijg inzicht van ziekteverzuim binnen uw organisatie; onze PMO's helpen effectief het aantal ziekmeldingen te verminderen.

Boost de vitaliteit van uw werknemers in Bergeijk via PMO

In Bergeijk leggen we onze focus op het verhogen van de gezondheid en het algemeen welzijn van onze werknemers, onontbeerlijk voor het welvaren van elke onderneming. Het is ons een genoegen om Preventief Medisch Onderzoek (PMO) beschikbaar te stellen, uitvoerbaar op uw werklocatie. Deze zorgvuldig ontwikkelde dienst is bedoeld om zowel werkgevers als werknemers essentiële gezondheidsbeoordelingen te bieden. Dergelijke beoordelingen moedigen niet alleen een gezondere manier van leven aan, maar verbeteren ook de werkomgeving en stimuleren een verhoging van de productiviteit. Stel u een werkomgeving voor waar elke medewerker zich gewaardeerd en vol levenskracht voelt, waarbij gezondheid centraal staat. Deze erkenning speelt een sleutelrol in het versterken van betrokkenheid en het aanwakkeren van motivatie. Ons onderscheidend vermogen ligt in het nauwkeurig uitvoeren van de onderzoeken en het zorgvuldig overbrengen van de bevindingen. Verder verzekeren we effectieve en heldere communicatie met u als werkgever, zodat u te allen tijde op de hoogte bent van de gezondheidsstatus van uw personeel en de vereiste vervolgacties.

Voordelen van een PMO:

  • Verhoogde weerstand: Preventieve gezondheidszorg en leefstijladvies kunnen het immuunsysteem van werknemers versterken, waardoor ze minder vatbaar zijn voor seizoensgebonden ziekten en andere gezondheidsproblemen.
  • Grotere klanttevredenheid: Tevreden en gezonde werknemers zorgen voor een betere klantenservice, wat direct bijdraagt aan de tevredenheid van klanten.
  • Vermindering van ongevallen: Een gezond personeelsbestand is minder vatbaar voor ongevallen op de werkvloer, wat de veiligheid verhoogt en potentiële aansprakelijkheidsrisico's verlaagt.

Zet in op een betere gezondheid voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact op voor een op maat gemaakt PMO en bouw samen met ons aan een team dat vitaler, tevredener en meer geconcentreerd is.

Preventief medisch onderzoek Bergeijk
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!