Preventief medisch onderzoek Beek

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Beek - PMO-Nederland presenteert met enthousiasme zijn innovatieve diensten voor Preventief Medisch Onderzoek (PMO), zorgvuldig ontwikkeld om organisaties te assisteren bij het vooruitstrevend herkennen en adresseren van gezondheidsrisico's bij medewerkers. In een tijd waarin welzijn op de werkplek een groeiende aandacht geniet, gaan onze diensten verder dan wat gebruikelijk is. Ons omvattende programma omhelst niet enkel diepgaande gezondheidsvragenlijsten die een overzicht bieden van de gezondheid van uw medewerkers, maar ook exacte bepalingen van kritieke gezondheidsindicatoren, onder andere bloeddruk en cholesterolgehalte. Deze worden versterkt met volledige body mass index (BMI) evaluaties, die zijn afgestemd op de specifieke vereisten van werkgevers. Met deze diverse aanbieding krijgen we een volledig zicht op het welzijn van uw werknemers, en kunnen we gepersonaliseerde aanbevelingen en acties voorstellen.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Beek

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Direct inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

Overeenkomstig met artikel 18 van de Arbowet, waarin regelmatige PMO's worden vereist, sluit onze dienstverlening naadloos aan bij deze standaard.

Meten is weten

Biedt duidelijkheid over de duur van ziekte en het ziekteverzuim onder medewerkers. Door PMO neemt het aantal zieke medewerkers af.

Verhoog productiviteit in Beek met PMO-Nederland

PMO-Nederland zet zich in voor het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van werknemers met onze speciaal afgestemde gezondheidsanalyses. Deze dienst, ontworpen voor alle partijen binnen de organisatie, biedt belangrijke gezondheidstests die de levensstijl van uw medewerkers verbeteren, leidend tot een betere werksfeer en verhoogde productiviteit. Visualiseer een werkomgeving waar gezondheid centraal staat, resulterend in een boost in betrokkenheid en motivatie. Ons professionele team bezoekt uw locatie om PMO's uit te voeren, met een focus op grondige analyse en persoonlijke feedback. We garanderen transparante communicatie met werkgevers, zodat u altijd op de hoogte bent van de gezondheid van uw team. Onze ambitie is het bevorderen van een gezondere werkomgeving door onze toegankelijke en doeltreffende gezondheidsevaluaties.

Voordelen van ons PMO:

  • Stressreductie: Onze PMO-programma's zijn gericht op het verminderen van stress en het bevorderen van mentale gezondheid, essentieel voor een productieve werkomgeving.
  • Individuele aandacht: Wij zorgen ervoor dat iedere medewerker zich gewaardeerd en gezien voelt.
  • Flexibele planning: Onze diensten zijn flexibel gepland om minimale verstoring van de werkzaamheden te garanderen, waardoor werknemers gemakkelijk toegang hebben tot gezondheidsonderzoeken zonder hun werk te onderbreken.
  • Gericht op verbetering: Onze diensten zijn gefocust op belangrijke verbeteringen in de gezondheid en het welzijn van uw personeel.


Opteer voor een gezondere werkplek. Neem contact op voor een persoonlijk PMO en draag bij aan een gezonder, vrolijker en productiever team.


Preventief medisch onderzoek Beek
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!