Preventief medisch onderzoek Amstelveen

Preventief medisch onderzoek Amstelveen - Integratie van gezondheid in uw bedrijfsstructuur. PMO-Nederland lanceert in Amstelveen op maat gesneden PMO-diensten, speciaal vervaardigd om ondernemingen te ondersteunen bij het tijdig detecteren van gezondheidsrisico's binnen hun personeelsbestand. Onze grondige benadering houdt in: uitgebreide gezondheidsenquêtes, accurate bepaling van belangrijke gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk en cholesterolwaarden, en zorgvuldige Body Mass Index-evaluaties, aangepast aan de specifieke noden van werkgevers in Amstelveen. Daarnaast bieden wij een breed scala aan extra gezondheidstests. Deze omvattende gezondheidschecks zijn gericht op het assisteren van werkgevers bij het bevorderen van het welzijn en de gezondheid van hun werknemers, met als uiteindelijk doel het creëren van een gezondere werkomgeving en het verbeteren van de algehele gezondheid van het personeel.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Amstelveen

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Verhoog de gezondheidsnormen op uw werkplek in Amstelveen met ons PMO.

PMO-Nederland biedt in Amstelveen gespecialiseerde gezondheidsevaluaties aan, die zich richten op het verbeteren van de gezondheid en het welbevinden van werknemers. Deze service, bestemd voor zowel werkgevers als werknemers, bevat essentiële gezondheidscontroles die niet alleen de levensstijl van uw team verbeteren, maar ook positief bijdragen aan de werkomgeving en productiviteit. Stelt u zich een werkomgeving voor waarin de gezondheid van iedere werknemer een hoofdprioriteit is, wat resulteert in meer betrokkenheid en motivatie. Ons deskundige team zal naar Amstelveen komen om deze PMO's (Preventief Medisch Onderzoek) met zorg en precisie uit te voeren, met een focus op uitvoerige analyse en empathische feedback voor uw werknemers. Wij garanderen heldere communicatie met werkgevers, zodat u volledig op de hoogte bent van de gezondheidsstatus van uw team en de benodigde vervolgmaatregelen. Onze missie is het versterken van de gezondheid op de werkvloer in Amstelveen door middel van toegankelijke en effectieve gezondheidschecks.

Voordelen van ons PMO in Amstelveen:

  • Specifieke lokale kennis: Ons team is vertrouwd met de bijzondere uitdagingen en kansen in Amstelveen.
  • Persoonlijke focus: Wij garanderen dat elke werknemer zich erkend en gewaardeerd voelt.
  • Gericht op concrete verbeteringen: Onze services richten zich op significante gezondheids- en welzijnsverbeteringen van uw personeel.

Kies voor een gezondere werkomgeving in Amstelveen. Neem contact op voor een specifiek afgestemd PMO en zet samen met ons stappen naar een gezonder, vrolijker en productiever team.


Preventief medisch onderzoek Amstelveen
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!