Preventief medisch onderzoek Amersfoort

PMO - Amersfoort is onmisbaar voor bedrijven die de gezondheid en veiligheid van hun werknemers willen waarborgen. Als kloppend hart van elke onderneming, is het essentieel om te investeren in het welzijn van werknemers. Door het vroegtijdig opsporen van gezondheidsrisico's middels een PMO, kunnen preventieve maatregelen getroffen worden om mogelijke aandoeningen te behandelen voordat ze ernstig worden. Dit initiatief bevordert niet alleen een veiligere werkomgeving, maar draagt ook bij aan het algemeen welzijn van het personeel. Het versterkt de bedrijfscultuur en bevordert de duurzame inzetbaarheid van werknemers in Amersfoort. Door te kiezen voor een PMO, tonen bedrijven hun toewijding aan het creëren van een ondersteunende werkomgeving, wat cruciaal is voor succes op de lange termijn.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Amersfoort

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Optimaliseer gezondheid en productiviteit met PMO in Amersfoort

Het inzetten van Preventief Medisch Onderzoek (PMO) door PMO Nederland speelt een cruciale rol in het ondersteunen van bedrijven in Amersfoort bij het bevorderen van de gezondheid en veiligheid van werknemers. Gezondheidsproblemen bij personeel kunnen leiden tot afwezigheid en een lagere productiviteit. Door deze problemen vroegtijdig te identificeren en aan te pakken, wordt niet alleen het ziekteverzuim teruggedrongen, maar blijven werknemers ook gezonder en meer betrokken bij hun werk. Daarnaast draagt een PMO bij aan het creëren van een veiligere werkomgeving door gezondheidsrisico's die de veiligheid kunnen beïnvloeden, zoals duizeligheid en vermoeidheid, tijdig te detecteren en te behandelen. Dit vermindert het risico op ongevallen en draagt bij aan een veiligere en productievere werkomgeving.

Voordelen van ons PMO in Amersfoort:

  1. Vermindering van ziekteverzuim: Vroegtijdige opsporing en behandeling van gezondheidsproblemen helpen het ziekteverzuim significant te verlagen.
  2. Verbeterde werkplekveiligheid: Het identificeren van gezondheidsrisico's vermindert het risico op ongevallen en creëert een veiligere werkomgeving.
  3. Positief bedrijfsimago: Een bedrijf dat investeert in de gezondheid van zijn personeel straalt positiviteit uit naar buiten, wat aantrekkelijk is voor zowel huidige als potentiële werknemers.

Door te kiezen voor een PMO in Amersfoort met PMO Nederland, investeert u in het welzijn van uw werknemers en de toekomst van uw bedrijf. Neem vandaag nog de stap naar een gezondere en veiligere werkomgeving en leg de basis voor blijvend succes.

Preventief medisch onderzoek Amersfoort
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

No items found.

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!