Preventief medisch onderzoek Alphen aan de Rijn

Preventief medisch onderzoek Alphen aan de Rijn wordt nu aangeboden door PMO-Nederland, met als doel bedrijven te ondersteunen bij het proactief identificeren van gezondheidsrisico's onder werknemers. Onze uitgebreide service omvat een gezondheidsvragenlijst, precieze metingen van bloeddruk en cholesterol, en BMI-analyses, allemaal aangepast aan de specifieke eisen van werkgevers in Alphen aan de Rijn. Indien nodig, bieden we de mogelijkheid om het basispakket uit te breiden met extra tests. Deze PMO-service is met grote zorg samengesteld om werkgevers te helpen bij het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van hun werknemers, met het uiteindelijke doel om niet alleen een gezondere werkomgeving te creëren maar ook het algemene welzijn van het personeel te verhogen.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Alphen aan de Rijn

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Boost gezondheid en welzijn op de werkvloer in Alphen aan de Rijn met PMO

Bij PMO-Nederland zijn we trots om nu ook in Alphen aan de Rijn hoogwaardige PMO-diensten aan te bieden, direct op de locatie van uw bedrijf. Onze service is ontworpen om zowel werkgevers als werknemers te ondersteunen met cruciale gezondheidschecks. Deze onderzoeken bevorderen niet alleen een gezondere levensstijl onder werknemers, maar hebben ook een positieve impact op de werksfeer en productiviteit. Wanneer werknemers merken dat hun gezondheid een prioriteit is, voelen zij zich meer gewaardeerd.

Ons team van deskundige professionals reist af naar Alphen aan de Rijn om deze PMO's zorgvuldig uit te voeren. Ze communiceren de resultaten helder en met empathie naar de werknemers en zorgen voor een effectieve communicatie met de werkgevers, zodat deze volledig op de hoogte zijn van de gezondheidsstatus van hun personeel en de nodige vervolgstappen kunnen overwegen.

Voordelen van ons PMO in Alphen aan de Rijn:

  1. Betere preventie van beroepsziekten: Helpt specifieke risico's in uw branche te identificeren en aan te pakken.
  2. Ondersteuning bij het beheersen van werkstress: Biedt inzichten en tools om werk gerelateerde stress effectief te verminderen.
  3. Bevordering van een actieve levensstijl: Moedigt werknemers aan om fysiek actiever te zijn, wat hun algehele gezondheid ten goede komt.

Door te kiezen voor een PMO in Alphen aan de Rijn met PMO-Nederland, zet u een belangrijke stap naar een gezonder, productiever team. Neem vandaag nog de stap naar een verbeterde bedrijfsgezondheid en leg de basis voor een succesvolle toekomst van uw onderneming.

Preventief medisch onderzoek Alphen aan de Rijn
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!