Preventief medisch onderzoek Almere

PMO - Almere biedt bedrijven een strategische mogelijkheid om in samenwerking met PMO Nederland de gezondheid en vitaliteit van hun personeel te verbeteren. Dit verhoogt niet alleen de productiviteit, maar vermindert ook het ziekteverzuim aanzienlijk. Bovendien demonstreert het de betrokkenheid bij maatschappelijk verantwoord ondernemen door actief het welzijn van de werknemers en de gezondheid van de gemeenschap te ondersteunen. Een PMO onderstreept het belang voor bedrijven in Almere met een focus op het stimuleren van productiviteit, het bevorderen van maatschappelijk verantwoord ondernemen en het verbeteren van de gezondheid van het personeel. Voor bedrijven in Almere is het aanbieden van een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) door PMO Nederland een strategische zet. Het bevordert niet alleen de gezondheid en vitaliteit van het personeel, maar verhoogt ook hun productiviteit en verlaagt het ziekteverzuim. Daarnaast toont het de inzet van het bedrijf voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, door actief bij te dragen aan het welzijn van medewerkers en de gezondheid van de gemeenschap.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
    ‍
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Almere

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Verhoog welzijn met PMO in Almere

Een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) is cruciaal voor het monitoren en verbeteren van de gezondheid van werknemers in Almere. Dit onderzoek helpt niet alleen bij het vroegtijdig identificeren van gezondheidsrisico's gerelateerd aan de werkomgeving, zoals blootstelling aan gevaarlijke stoffen of stress door hoge werkdruk, maar geeft ook een duidelijk beeld van algemene gezondheidsaspecten waaronder gewicht, bloeddruk en cholesterolniveau. Proactieve maatregelen, zoals het aanbieden van gezonde voeding, het stimuleren van beweging en het optimaliseren van werkplekken, kunnen dan worden genomen om de gezondheid van medewerkers te bevorderen.

‍

Voordelen van ons PMO in Almere:

  • Vroegtijdige identificatie: PMO's stellen bedrijven in staat om gezondheidsrisico's bij medewerkers snel te ontdekken en aan te pakken.
  • Gezondheidspromotie: Door gezonde levensstijlkeuzes en ergonomische werkplekken te ondersteunen, verhoogt het PMO het algehele welzijn van het personeel.
  • Preventieve maatregelen: Bedrijven kunnen gerichte acties ondernemen om potentiΓ«le gezondheidsproblemen voor te zijn, wat leidt tot minder ziekteverzuim en hogere productiviteit.

‍

‍

Laat uw bedrijf in Almere vooroplopen in werknemerswelzijn met een doelgericht PMO.

‍

‍

‍

Preventief medisch onderzoek Almere
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

No items found.

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!