Preventief medisch onderzoek Alblasserdam

Preventief medisch onderzoek Alblasserdam markeert een nieuwe fase in bedrijfsgezondheid, aangeboden door PMO-Nederland. Wij zetten onze expertise in preventief medisch onderzoek in om bedrijven in Alblasserdam te ondersteunen bij het beschermen van de gezondheid van hun werknemers. Het vroegtijdig opsporen van gezondheidsrisico's is een cruciale stap naar het creëren van een veiliger en gezonder werkklimaat. Ons PMO-programma is specifiek ontworpen om de specifieke behoeften van bedrijven in Alblasserdam te adresseren, met als doel niet alleen het welzijn van werknemers te verbeteren maar ook bij te dragen aan een verhoogde productiviteit en tevredenheid op de werkvloer. Door samen te werken met PMO-Nederland, nemen bedrijven in Alblasserdam een belangrijke stap voorwaarts in het bevorderen van een gezonde bedrijfscultuur.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Alblasserdam

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Naar een gezonder Alblasserdam met onze PMO services

Bij PMO-Nederland zijn we toegewijd aan het bevorderen van de gezondheid op de werkvloer voor bedrijven in Alblasserdam. Onze hoogwaardige PMO-services, aangeboden op uw locatie, bieden zowel werkgevers als werknemers essentiële gezondheidschecks. Deze onderzoeken moedigen niet alleen een gezondere levensstijl aan onder werknemers, maar leiden ook tot een positievere werksfeer en een toename in productiviteit. Door gezondheid als een prioriteit te behandelen, voelen werknemers zich gewaardeerd en betrokken.

Ons team van deskundige professionals reist naar Alblasserdam om deze PMO's zorgvuldig uit te voeren. Ze presenteren de resultaten op een heldere en begripvolle wijze aan de werknemers en zorgen voor een effectieve communicatie met de werkgevers, zodat deze volledig op de hoogte zijn van de gezondheidsstatus van hun personeel en de nodige vervolgstappen kunnen plannen.

Voordelen van ons PMO in Alblasserdam:

  1. Verhoogde aandacht voor geestelijke gezondheid: Identificeert en adresseert vroegtijdig psychische aandoeningen of stressfactoren.
  2. Bevordering van fysieke activiteit: Moedigt werknemers aan om actiever te zijn, wat bijdraagt aan hun algehele gezondheid.

Door te investeren in een PMO in Alblasserdam met PMO-Nederland, neemt u een belangrijke stap naar een gezonder, veiliger en productiever team. Zet vandaag nog de stap naar een verbeterde bedrijfsgezondheid en leg de basis voor een succesvolle toekomst van uw onderneming.

Preventief medisch onderzoek Alblasserdam
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!