Preventief medisch onderzoek

Hoe gaat het met de organisatie? Is iedereen wel fit en waar krijgen de werknemers energie of juist stress van? Een preventief medisch onderzoek geeft antwoord op deze vragen. Wij van PMO Nederland bieden een PMO onderzoek aan. Via ons preventief medisch onderzoek kunt u uw medewerkers inzicht geven in hun persoonlijke situatie, tips en trucs geven hoe het beter kan en hen positief stimuleren te werken aan hun eigen gezondheid. Gezonde werknemers zijn minder vaak ziek, bovendien worden ze productiever en dat is voor u als werkgever van belang.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Preventief medisch onderzoek

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Hoe gaat een preventief medisch onderzoek te werk?

Het preventief medisch onderzoek bestaat uit verschillende onderdelen. Vaak starten de onderzoeken met een vragenlijst over de gezondheid en leefstijl. Vervolgens wordt de fitheid, conditie en belastbaarheid van de spieren getest.  

De PMO-vragenlijst is ontwikkeld voor een snelle en betrouwbare analyse van gezondheidsaspecten. De vragenlijst kan bestaan uit verschillende soorten vragen. Denk aan basisvragen over de gezondheid van uw medewerker, zoals over de lichamelijke gezondheid, leefstijl of de kwaliteit van slaap. De vragenlijst voor het Preventief Medisch Onderzoek kan ook verschillen per sector. Zo kunt u denken aan vragen over huid en/of longen wanneer uw medewerker wordt blootgesteld aan gevaarlijke stoffen. Tot slot kunnen er ook PMO-vragen worden gesteld over psychosociale arbeidsbelasting, oftewel werkstress. Alle testen zijn bedoeld om de gezondheidsconditie van de medewerker of fysiek en mentaal gebied zo goed mogelijk te achterhalen.

Preventief medisch onderzoek
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

No items found.

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!