Versterking van vitaliteit bij Rubber Design door succesvol PMO initiatief

Bij PMO Nederland zijn we verheugd om onze samenwerking met Rubber Desing aan te kondigen.

"Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit zijn essentiële onderdelen van goed werknemerschap."

Rubber Design heeft zich gepositioneerd als een van de internationale koplopers in het bieden van oplossingen voor problemen gerelateerd aan trillingen, geluid en schokken. Met meer dan twee decennia ervaring is het bedrijf ook erkend als een vooraanstaande specialist in de installatie van schroefassen voor de exclusieve jachtbouwindustrie. Hun technische kennis, creativiteit, en probleemoplossend vermogen, samen met een hoge mate van service, hebben Rubber Design een bekende naam gemaakt in de industrie. Ze specialiseren zich in anti-vibratietechnologie, ontwikkelen producten voor allerlei schepen en bieden diensten aan met de nieuwste technieken om aan de hoge eisen van hun klanten te voldoen. Met een motto dat luidt ‘Elk probleem kan worden opgelost’, zet Rubber Design zich in voor voortdurende groei en het handhaven van hoge standaarden in de markt.

"De deelnemers voelden zich serieus genomen"

We zijn trots op onze samenwerking met dit bedrijf, waarbij we hun inzet voor de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers hebben ondersteund. De feedback van het bedrijf benadrukt hoe serieus zij het welzijn van hun team nemen, wat een fundamenteel aspect is van goed werkgeverschap. Ons programma heeft niet alleen het bewustzijn rond belangrijke gezondheidsaspecten, zoals hoge bloeddruk, verhoogd, maar heeft ook praktische adviezen over voeding en levensstijl geboden.

Het bedrijf beoordeelt ons met een 9!

We zijn enorm trots op het feit dat maar liefst 75% van de werknemers van het bedrijf actief heeft deelgenomen aan ons programma. Deze opmerkelijke betrokkenheid benadrukt hoezeer het bedrijf het welzijn en de gezondheid van hun personeel vooropstelt. Het is voor ons een eer en wij zijn zeer dankbaar dat het bedrijf onze dienstverlening met een uitstekende score van 9 heeft gewaardeerd. Deze waardering bevestigt onze inzet voor het leveren van eersteklas gezondheids- en welzijnsdiensten aan onze klanten."

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe je met een paar eenvoudige stappen een gezondere werkomgeving creëert.
Klik nu voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag nu aan

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!