PMO bij Biezepol

Bij PMO Nederland zijn we verheugd om onze samenwerking met Biezepol aan te kondigen.

“Het belang van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit horen bij een goed werknemer schap"

Biezepol Metaalbewerking, opgericht in 1963, heeft zich een stevige plek verworven in de wereld van metaalbewerking. Ze zijn er trots op dat ze hun klanten kunnen helpen met alles van advies en ontwerp tot de productie en levering van producten die precies passen bij wat er nodig is. Of het nu gaat om een enkel, speciaal item of om productie op grote schaal, Biezepol zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes klopt, met een sterke nadruk op precisie.

Wat Biezepol echt uniek maakt, is hun moderne aanpak. Ze gebruiken de nieuwste CAD/CAM-software en hebben een indrukwekkend assortiment aan CNC-machines. Dit betekent dat ze in staat zijn om vrijwel elk ontwerp om te zetten in een fysiek product, hoe complex ook. Maar wat nog belangrijker is, ze houden tijdens het hele proces de kwaliteit nauwlettend in de gaten, van de eerste tekening tot het eindproduct.

Welzijn voorop

Biezepol neemt het welzijn van hun medewerkers serieus. Hun samenwerking met PMO Nederland laat zien hoe belangrijk ze de gezondheid en het geluk van hun team vinden. Het PMO-programma heeft niet alleen het bewustzijn over gezondheidskwesties zoals hoge bloeddruk verhoogd, maar heeft ook nuttige tips gegeven over hoe je gezond kunt leven en eten. Dit alles toont aan dat Biezepol niet alleen geeft om het werk dat ze doen, maar ook om de mensen die het doen.

Biezepol boordeelt PMO-Nederland met een 8.5!

BHet feit dat 69% van de werknemers van Biezepol actief heeft deelgenomen aan het PMO-programma spreekt boekdelen. Het laat zien dat het team niet alleen betrokken is bij hun werk, maar ook bij elkaar. En met een beoordeling van 8.5 voor PMO Nederland's diensten, is het duidelijk dat Biezepol tevreden is met de resultaten.

Kortom, Biezepol Metaalbewerking is niet alleen een expert in hun vakgebied, maar ook een bedrijf dat echt zorgt voor zijn mensen. Hun streven naar precisie in hun werk en hun zorg voor het team maken hen tot een bijzonder bedrijf in de metaalbewerkingsindustrie.

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe je met een paar eenvoudige stappen een gezondere werkomgeving creëert.
Klik nu voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag nu aan

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!