MPM wil ook medewerkers blijven verbeteren!

Bij PMO Nederland zijn we verheugd om onze samenwerking met MPM International Oil Company aan te kondigen.

"Als werkgever zijn wij verantwoordelijk voor een gezond en gelukkige werknemer"

MPM is een toonaangevend bedrijf opgericht in Nederland, met meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van smeermiddelen en gespecialiseerde vloeistoffen. Ze hebben zich gevestigd als een ware specialist op dit gebied, en hun missie is duidelijk: ze streven ernaar om voortdurend de prestaties van motoren te verbeteren en te waarborgen. Dit doen ze door te voldoen aan de voortdurende en toenemende eisen van de wereldwijde (auto)industrie voor specifiek ontwikkelde smeermiddelen en vloeistoffen. Naast het verbeteren van de motoren heeft MPM april 2023 de keuze gemaakt om aan de slag te gaan met het verbeteren van de gezondheid van de werknemers middels PMO.

Wat MPM onderscheidt, is hun toewijding aan het leveren van een assortiment dat meer dan 99% van de verschillende smeermiddelen en vloeistoffen dekt, om wereldwijd wagenparken adequaat te onderhouden. Ze bieden uitsluitend OEM originele specificaties en goedgekeurde producten, wat hun betrouwbaarheid benadrukt.

"Een wake up call voor veel medewerkers"

Het PMO bleek niet alleen een waardevolle gezondheidscheck te zijn, maar ook een wake-up call voor velen van de teamleden. Dit initiatief heeft de medewerkers bewust gemaakt van het belang van hun gezondheid en welzijn. We weten nu als bedrijf waar de risicofactoren liggen en waar we aan moeten werken.

MPM boordeelt PMO-Nederland met een 9!

Bij PMO Nederland zijn we er trots op dat 70% van de medewerkers van MPM International Oil Company heeft deelgenomen aan het PMO. Deze indrukwekkende deelname onderstreept het belang dat MPM hecht aan de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers. We zijn trots en dankbaar dat MPM PMO-Nederland heeft beoordeeld met een indrukwekkende score van 9. Deze waardering weerspiegelt onze toewijding aan het bieden van hoogwaardige gezondheids- en welzijnsdiensten aan onze partners.

PMO voor jouw bedrijf?

Gezondheid van je werknemers verbeteren? Vraag direct via de onderstaande button een offerte op maat aan voor jouw organisatie.

Offerte aanvragen

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!