Danfoss gaat voor duurzame inzetbaarheid op de werkvloer!

Danfoss was op zoek naar een partner voor het PMO die alles uit handen nam. Ze wilde de duurzaamheid is het bedrijf doortrekken naar de medewerkers. We hebben het voor Danfoss zo makkelijk mogelijk gemaakt door op de verschillende locaties te komen in Rotterdam, Gorinchem, Eindhoven en Purmerend , daarnaast hebben wij een eigen boekingssysteem waardoor Danfoss bijna geen omkijken heeft gehad en we alles uit handen hebben genomen.

Danfoss ontwikkelt de techniek van morgen en bouwt zo aan een betere toekomst!

Danfoss, een mondiale pionier in technologie en energie-efficiënte oplossingen, staat aan de voorhoede van innovatie. Met een scherp oog voor duurzaamheid en vooruitgang transformeert Danfoss industrieën wereldwijd. Hun technologische meesterschap strekt zich uit over koeling, verwarming, hydrauliek en elektromobiliteit. Als drijvende kracht achter energie-efficiëntie streven ze ernaar om een duurzamere toekomst te creëren. Danfoss, een naam die synoniem staat voor engineering excellence, geeft vorm aan de wereld van morgen met slimme, groene oplossingen.

“Je hebt maar 1 lijf, en als werkgever heb je de plicht om daarin bij te dragen.”

Eén van de belangrijke maatregelen die voortkwam uit de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) analyse van Danfoss was het opzetten van preventief medisch onderzoek. Bij Danfoss begrijpen ze dat er maar één lichaam is, en ze zien het als plicht om als werkgever daarin bij te dragen. Een gezond lichaam, maakt een gezonde geest die productiever en fitter is. Naast dat ze een scherp oog hebben voor duurzaamheid in het bedrijf streven ze ook naar duurzaam om gaan met het personeel.

Dankzij het PMO eet een groot deel van Danfoss gezonder en zijn ze meer gefocust op voeding en gezonde eetgewoontes dan eerst. Ze staan open voor een nieuwe PMO in de toekomst!  

Danfoss boordeelt PMO-Nederland met een 9!

De uitgebreide onderzoeken en de fijne communicatie waren top. De laagdrempeligheid van PMO-Nederland heeft ervoor gezorgd dat maar liefst 67% heeft deelgenomen aan het PMO. Als vervolgtraject heeft Danfoss verschillende E-learnings overgenomen om de gezondheid en vitaliteit te waarborgen.

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe je met een paar eenvoudige stappen een gezondere werkomgeving creëert.
Klik nu voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag nu aan

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!